Så söta...

Då var det redan Söndag och man ska snart åka hem igen. Att helgen alltid ska gå så fort men det är väl så när man har trevligt. Synd bara att resan tar flera timmar, vilket betyder att man måste åka ganska tidigt för att vara hemma i hyfsad tid. Men än ska vi intye åka hem, det blir någon gång vid fyra tiden.

Jag och Emil har tillbringat helgen i Örsjö hos emils föräldrar. Det har vart mycket trevligt och vädret har varit på topp. Vi kom hit i fredags kväll efter en lång åktur på de mest konstiga vägar eftersom GPS´n visade helkonstigt, men fram kom vi. Lördagen tillbringade vi i Kosta och storshopping.  Lunch blev det på hotellet där det serverades grillbuffe...gott. Där mötte vi upp Therese och hennes nya kille Erik.  De är så söta tillsammans och äntligen fick vi träffa dom igen. På kvällen tittade vi på filmen Masjävlar tillsammans och det belv en hel massa skratt.

Runt mig springer det för tillfället fyra helt underbara små kattungar, så söta så man bara vill ta med en hem ;) Nu tror jag att syrran blir lite avundsjuk. Det har även försvunnit tre större katter. Tyvärr var de tvugna att avlivas pga olika anledingar. Men det märks att de är borta. Det är tomt, mindre hår och knappt några katter på bordet. Både skönt men lite vemodigt. 

Kram
/David som trivs i Örsjö så bra så han vet knappt....och vill ta med en kattunge med hem så mycket så jag vet knappt men ändå inte... 


Wera äter kiwi...

Wera är verkligen inte som andra katter, det kan jag lova. Har ju tidigare berättat en hel del om denna katt. Hur hon är och vad hon äter. Hon är bara för härlig.
Idag när jag kom hem möter  hon mig vid dörren med ett lite konstigt läte. Inget mjau, för det vet hon knappt hur det låter. Efter en stund går jag till kylskåpet för jag är sugen på något. Hittar en Kiwi som jag tar, delar den och tar med mig den pluss en sked och sätter mig i soffan. Wera vet typ redan då vad som ska hända så hon flyger upp i soffan skriker och spinner på samma gång.  Jag sätter mig och hon blir närgången. Jag gosar med henne och hon spinner ännu mera. Jag börjar  äta min Kiwi och hon blir mer och mer otolig för hon vill ju också smaka. Vilket hon altid vill när man äter, om man så sitter i soffan eller vis bordet. Jag tänker att Kiwi nej det lär hon väl ändå inte gilla. Jag äter upp min frukt och stäcker sedan fram skeden till Wera. Hon lukat och börjar slicka av skeden. Tror knappt mina ögon. Hon verkar tycka att det är jätte gott. Jag skrapar med skeden i Kiwin så att det blir kommer mer kiwi på skeden och hon slickar vidare.
Inte trodde jag att katter åt kiwi men det gjorde de visst eller i alla fall vår kat, vår Wera som är lite udda. Och jag tror allt att hon har blivit lite bortskämd på sista tiden. Hon får alltid smaka av mig när vi äter vad det än är och oftast är det gott. Men hon är ju gamal så det tycker jag hon kan få.

Kram
/David som har en så rolig och söt katt så han vet knappt

Lekfarbror...nej DUKTIG pedagog

Då var det Måndag igen efter en oerhört trevlig helg med kärt besök av familjen Gabrielsson. Lösdag kväll var det fest med Per och Anders på Lino. Förfest belv det i deras nya lägnehet. Jättefint hade de verkligen fått det. En mysig lägenhet i gammal stil. Utgång blev det på Lion, första gången jag var där. Det var trevligt med inte så mtcket dans som man hade hoppats på. Och massor av folk på schlagergolvet så där var det svårt å släppa loss. Hemgång blev det när en viss person hade fåttläckligt i sig, denna gång var det inte jag hihi. Söndag blev lugn och skön med lång sovmorgon och väntan på att Emil skulle komma hem.

På jobbet är det för tillfället väldigt trevligt men idag saknade vi vår kollega Frida som var hemma. Nu när en ny termin är igång så känns det som man verkligen är en i gänget som alla tycker bra om. Det känns som att man gör ett bra jobb. Därför att det är roligt just nu är att jag verkligen engagerar mig med barnen när vi är ute på morgonen, Vi på vår förskola tar emot alla barn och föräldrar ute, vilket är lite ovanligt men jag tycker att det är bra. På förmiddagen blir det för mig mycket lek, bus och galenskap tillsammans med barnen. Varje morgon när en speciell kille kommer så tar han fram en rockring och ger den till mig. Han går ut och ställer sig högst upp på rutchkanan och vill att jag ska kasta upp rockringen längs rutchkanan så han kan fånga den. Detta var en lek som vi gjorde en dag sedan har han velat göra den varje dag. Det tycker jag är lite kul eftersom han inte ens går på min avdelning. 
Jag sparkar boll och springer efter och jagar barnen. På det sättet att leka med barnen så får man jätte många barn med sig. För ser barnen att någon har roligt kommer det alltid fler. Vi busar och skojar. Idag var det som sagt fotboll och barnen var mot mig. De var Sverige och jag fick vara Island, förlorade typ med 25-2 haha. Jag är så kass på fotboll.
Bara att sitta på en bänt med ett barn i knät kan vara vansinnigt kul. Idag satt en tjej i mitt knä och jag satt och guppade med knäna så hon flög åt alla håll. Men som hon skrattde. På tal om rockringar, det har nästan blivit som en fluga på vår förskola. Alla vill lära sig rocka rockring barn som vuxna. Men jag kan redan som tur är. Vi har en litej tjej som är fyra år och idag rockade hon med fyra sockringar samtidigt. Man märker att övning ger färdighet. Man börjar med en och utvecklar det när man kan. Det kan jag däremot inte än.
Men jag skulle vilja se att fler engagerar sig med barnen i stället för att bara gå omkring och inte göra nåt. Tycker man att man har ett tråkigt jobb eller vad är felet? Hoppas jag kan vara en inspiration till andra genom att agera som man gör på gården. Det är när man är mitt uppe i leken eller liknande som man kan ha en dialog med barnen om vad som gäller när man leker, hur man agerar, hänsynstagande, respekt, medkänsla och att ha kul mm. En del kanske ser mig som en lekfarbror som leker med barnen för att det är kul, för att man är ung eller för att det är det jobbet går ut på. Men nej! visst är det kul det tycker jag men man får så mycket mer ut av det. Det är genom leken som barnen lär sig allt som barn ska lära sig. Därför är leken viktig.

Kram
/David som är bra på det han gör så han vet knappt


Fam. Gson på besök

Igår kom syster Krain med familj på en snabbvesit. Det var otroligt trevligt att se dom alla igen. Lägenheten fylldes med liv, lek, bus, glädje och skratt. Varken Lasse, Ida eller Oskar hade varit på besök innan så för dom var det spännade att se hu vi bor nu. Karin och Alva var med när jag flyttade upp men de hade inte sett de nya taperna eller möblerna så för dom var det lika spännade. De tyckte att det var jättefint. Oskar sa "Så det är ett sådant här kök du har" han är för härlig.
För barnen var Irma och Wera mest intressant och roligast. De lekte och kelade med den mest hela tiden. Jag tror ärligt talat att Irma och Wera bara tyckar att det är så lugnt och skönt nu när barnen har åkte vidare på sin lilla helgtripp. För våra katter är inte vana vid sådant våldsamt liv och stoj.
Under kvällen åt vi en jättegod lassande med sallad och hade trevligt. När barnen skulle sova fick de lyssna på en saga på datorn. De valde "Bamse i trollskogen" sedan somnade de som fallna hjältar.
Jag Karin och Lasse satte oss i köket och pratade om allt å inget.

Nu har de som sagt åkt vidare och jag är själv hemma för Emil är i Borås. Det är skönt att få vara lite själv tycker jag. Men ikväll blir det fest på Lino men innan det blir det lite mat tillsammans med Per och Anders. Det ska bli riktigt trevligt.

Idag har jag varit inne i stan och köpt en skjorta. Men vilka problem man ska ha att hitta bra skjortor bara för att man är kort. Alla skjortor ser ut som klänningar på mig trost att det är storlek Small eller Exrta Small. Men Melka är ett bra märke men de ska ju sluta med sina skjortor...typiskt.


                                     

Tre härliga och söta syskonbarnSå här trevligt hade vi när familjen Gson var på besök


                                     

Ett galet kort med tre galna barn

                                     

Vi hade roligt värre

Kram
/David som redan saknar familjen G så mycket så han vet knappt

Jag lider med SUSANNA KALLUR

Jag är så otroligt ledsen för att Susanna kallur är ute ur OS och någon Guld medalj kommer det inte att bli tyvärr. Detta bara för att hon snubblade och föll över den första häcken. Detta var något som bara inte skulle kunna få hända. Man blir så ledsen när man ser bilderna, hennes rektion och tårar. Nu får hon sikta fyra år framåt till OS 2012 i London. Där ska hon bara lyckas. Jag lider med Susanna Kallur.

Ok att det inte funkade för Kallur idag men för mig och mitt jobb känns det helt annat. Vårterminen har varit en mjukstart och en liten inkörningsperiod. Nu är alla tillbaka efter en välförkänt semester.  Och jag har börjat terminen strålande. Det tycker i alla fall jag. Jag har tagit plats, tagit beslut, kommit med ideér och med massor av glädje och humor. Jag känner mig behövd.
Jag har kommit med ideén att vi på vår avdeling ska få ett utrymme till. Med den avdelingen med mest barn har vi inte ens störst lokaler. Därför är det inte mer än rätt att vi ska mer utrymme att uttnyttja, Ingen annan hade tidigare kommit med förslaget att använda och skärma av en del av hallen och göra ett rum av det. Men den ideén kom jag med. En idé som togs emot positivt av alla. T.o.m så bra att avdelningarna där nere ska göra lika dant. Rummet är nu inrett och blev jätte fint och alla är mycket nöjda inte minst vi på vår avdelning.
Jag får uppdrag som känner att man är behövd. Idag var det jag som fick gå på överlämningsmöte. Ett möte då man pratar om de barnen som vi ska ta emot från avdelingarna under oss. Ta emot och anteckna vikig information som är nyttig att känna till. Jag blev glad för det uppdraget. Kanske inte ett jätte stort uppdrag men endå.
Jag har kommit och tror att de flesta på jobbet vet vem den riktiga David är.

Den här hösten ska bli kanon, det har jag bestämt mig för och jag ska göra ett så jävla bra jobb som jag aldrig tidigare har gjort. Ett så bra jobb att de inte vill bli av med mig än på länge. Jag ska bli kvar länge på detta jobbet!

David som är så stolt så han vet knappt!!!

Slapp helg med OS

Så var snart även denna helgen slut. Hur ska man summera den? jo det är ganska enkelt och nästan lite pinsamt men det är så det är ibland. Ibland är det faktiskt så att det händer inte så mycket i livet. Men det handlar ju lite också vad man gör den till. Jag har gjort denna helgen till en slappar helg framför tv:n och datorn. Så har det blivit eftersom det är en hel massa OS på tv. Sedan har vädret inte alls varit inspirerande att göra något mer aktivit och intressant. Men det har varit skönt på ett sätt att bara får vara och inte göra ett dugg.

OS i Peking 2008 har än så länge varit ganska så trist i svenska ögon med många bakslag och inte alls så många medaljer som man kan önska. Vi har i alla fall tre silvermedaljer än så länge och det får man ju vara glad för. Om det kommer fler det får vi se. Jag hoppas det  för nu är ju paradgrenarna i freiidrott igång. Inte för att vi är lika bra som förra OS men någon medalj ska det allt bli.
Stefan Holm visar att han har i finalen att göra och kommer att slåss om den ädlaste valören, om han nu kommer till final. Tyvärr missade Linus Törnblad den chansen men han har många år kvar vilket inte Holm har. Kallur har sprungit sitt häcklopp och är vidare. Även hon ska vara i final och slåss om medalj. Men det är nog de enda som kommer att kunna ta någon medalj för svergie i friidrott. Visst finns det fler chanser. Johan Wissman kan man ju hoppas gör något bra även Carolina Cluft men ingen av dem tar medalj, det är vad jag tror. Inte helle Emma Green kommer att ha någon chans. Hon är inte alls i samma form som vår kära Kajsa Bergkvist som vi saknar något enormt. Det skulle vara så fruktansvärt kul om hon hade varit med och jag hade kunnat göra vad som helst för att hon skulle få sitt OS guld som hon har förkänat.

Nästa helg ska inte bli lika slö det lovar jag. Då kommer nämligen syster karin med familj. Karin och Alva är de enda som har sett lägenheten och det ska bli riktigt trevligt att få visa upp den för de andra. De kommer på fredag och stannar en natt. Så resten av helgen får jag för mig själv eftersom Emil är borta då. Vilket är lite trist när man väl får besök av familjen men det är inget att göra något åt.


Nu är det snart dags för lite blåbär/hallonpaj med vaniljsås...mmm så gott.

Ha det bäst alla där ute och se till att heja på sverige nu!!!

Kram
/David som saknar Kajsa Bergkvist i OS så mycket så han vet knappt

Ytterligare en garderobsdörr har öppnats

Idag har vår avdelning på jobbat haft planeringsdag vilket betyder att vi inte har haft några barn att ta hand om idag. Istället har vi bara suttit och pratat och fixat på avdelingen med lite allt möjligt. När man sitter och pratar kommer man lätt in på andra sidospår som inte alls handlar om jobbet. Vi pratade om det mesta.

Min kollega Linda och jag har under sommaren när vi jobbat ihop pratat om PRIDE och hon har fattat att jag har en annan sexuell läggning men jag har inte sagt det rakt ut. Nu har även Frida min andra kollega kommit tillbaka vilket är jätte trevligt. Jag gillar verkligen mina två kollegor skarpt fast det ibland kan blir lite för mycket på vissa håll. I alla fall så kom det upp idag och de frågade rakt ut och jag svarade så klart som det var att jag levde tillsammans med Emil. De tog det bra vilket hade varit konstigt eftersom de har fattat länge men inte velat fråga eftersom jag nyss har börjat. Bättre att vi lär känna varanadra först. Nu kommer vi väldigt bra överrens så nu var det ett bra tillfälle. Det kom upp flera gånger för det var inte så att vi satt och pratade om det i flera timmar. Vi pratade om barn. Att jag gärna skulle vilja ha ett. Att vi hade träffat ett killpar på PRIDE som hade en liten tjej och där väcktes längtan lite extra. Men även om det är rätt, vilket mina kollegor tyckte att det var. Och de förstog inte alls mina funderingar om varför vi inte skulle ha barn.
 
Jag tycker absolut att två killar kan skaffa barn tillsammans och att de ska ha samma rätt som alla andra. Frågan är hur barnet kommer bli bemött under uppväxten och i livet. Men där har vi som föräldrar stort ansvar och alla vänner och familj. Är det rätt att sätta ett barn till denna värld? Hur ser världen ut om 50 år? Det är det ingen som vet något om. Och hur ska man i så fall skaffa barn? Adoption, surugatmamma eller något annat sätt.

Jag är glad att de äntligen vet och att jag har kommit ut ur ytterligare en garderob. Undrar igentligen hur många det finns?

Kram
/David som tycker så mycket om sina kollegor så han vet knappt

En bra dag

Idag har varit en bra dag. Det har inte hänt något specillet men man ska ha sådan dagar också.
Idag var alla kollegor tillbaka till jobbet efter semestern. Det var trevligt att träffa alla och jag tror att det kommer bli en väldigt bra och trevlig höst. Vår avdeling har blivit jättefin. Jag och min kollega har kämpat hårt för att få den som den är nu. Vi har fått börja om från början eftersom de under sommaren har målat taken. Så när man kom tillbaka var alla och då menar jag alla möblerna ihoptryckta i köket ochi skötrummet. Så det var ju bara att börja städa och mublera om men det var ganska bra för då kunde man göra om lite och det blev faktiskt till det bättre. Tack vara mig har vi även fått ett extra utrymme att uttnyttja till vår avdeling och våra barn. Det är jag stolt och nöjd över. Även mina två kollegor är supernöjda.

Efter jobbat bar det av med tvärbanan till gullmarsplan. Den stationen brukar jag inte åka vider från så jag var helt vilse. Jag som skulle till Medborgarplatsen. Tunnelbana efter tunnelbana kom och jag visste inte vart de åkte.  Stog och tittade på kartan och frågade tjejen som stod jämte om hon visste om näste tåg skulle åka mot centralen. Och konstigt nog visste inte hon heller. Hon var lite lost som jag. Lite komiskt. Men så till slut fattade jag och vi hoppade på tunnelbanan som kom för hon skulle åt samma håll som jag.
Framme på Medborgarplatsen gick jag till affärren där jag skulle hämta mina nya byxor som jag handlade i lördags. Två pra till och med. Ett par oranga och ett bar blåjeans i stuprörmodell. Skitsnygga och tajta. Frågan är hur vänner och bekanta och folk på stan kommer att reagera på de oranga byxorna. Men vad gör det, det är jag som ska ha  dempå mig. Jag tycker det kan vara lite tufft och läckert.

Ikväll har jag lagat mat till Emil...igen ;)
Idag bjöd jag på marinerad flärskfilee sallad och vitlöksbröd. Det blev verkligen jättegott. Eftersom Emil har börjat med viktväktarna så får man ju tänka lite vad man lagar. Har även funderingar på om man ska dra ner på pasta, potatis och ris så därför skippade vi det idag. Det är t.o.m så bra att kocken på jobbet ska ge mig en grönsallad varje dag så jag kan äta det istället för kolhydraterna. Han e så hygglig den där kocken.

Det är väldigt trist att OS går på de tider som de gör för jag hinner ju inte titta :( Hur ska det gå när väl friidrotten kommer igång. Ska man beöva vara uppe på nätterna för att se. För det är inte lika kul att höra resultaten i efterhand. Jaja vi får se hur det blir. Får tokkolla i helgen när man e ledig.

Puss och kram
/David som mår så bra så han vet kanppt

Redan en silvermedalj och OS har bara börjat

Hej alla kära läsare!!!!

Nu är äntligen OS 2008 igång och i år tävlar man i Peking. Invigningen var spektakulär och helt fantastisk. Tanken som slog mig var hur en Osinvigning i Serige skulle se ut. Jag kan inte riktigt se framför mig hur Sverige skulle kunna göra något lika fantastiskt, men när det tillfället väl kommer, om det nu kommer så kommer det säkert smälla högt.
OS har bara börjat och vi har redan en silvermedalj som togs i damernas cykel. En rikigt nervpirrande slutspurt blev det och svenskan kunde lika väl ha vunnit. Det går även bra i simmbasängen och vi får se hur det slutar. Om de håller sig flytande eller plumsar och sjunker som en sten.

Idag har det förutom OS varit fullt upp. Jag och Emil har varit på IKEA. Vi hade bestämt att vi skulle köpa nya sängbord och en extra byrå. De två sängborden vi har nu kommer vi utnyttja som farvaring. När vi väl har gått igenom detta enorma och helt värdelösa IKEA som är så konstingt byggt så hada vi handlat på oss en massa mer saker och mer ville vi ha men vi sa att vi åker dit igen en annan gång. Detta IKEA är byggt på det sättet att för att komma till gatuplan så måste man först åka upp till översta våningen. För att sedan ta rulltrapporna ner igen. Helt idiotiskt enligt mig. Tack vet jag IKEA i Jönköping. 

Väl hemma igen satta jag igång med att montera ihop sängborden viket gick enkelt. Under tiden passade Emil på att bada Irma och Wera så nu är dem rena och fina. Sedan lagade jag en super god Taisoppa med kyckling, grönsaker och cocosmjölk. Medan jag gjorde det monterade Emil ihop byrån. 

Efter en utsökt middag fixade vi klart resten, städade undan och nu ser sovrummet helt annorlunda ut. Mycket finare. Nu väntar vi bara på fler förråd så vi blir av med en kartong.

Nu är emil på en promenad. När han kommer tillbaka ska vi se på en film tänket vi.

Kram
/David som är så nöjd med sovrummet så han vet knappt

Syskonkärlek

Eftersom syrran tjatar så på mig att jag måste uppdatera min blogg så får jag väl ta att göra det nu då. Stackars Linda som har varit sjuk och hemma några dagar har flera gånger om dagen kollat om jag har skrivit något nytt här. Men hon blev lika besviken varje gång. Nu vet jag i alla fall att att jag en trogen läsare och det är inte vem som helst, det är min älskade syster!!!

Om jag skulle ta och tillägna detta blogginlägg till min syster Linda.
Du är min storasyster som stöttar mig genom allt. Du finns alltid där när man behöver prata med någon när man har det lite svårt eller bara behöver prata av sig. Det som är starkast för mig är att du var så positiv och stöttande när jag kom ut ur garderoben och fortfarande är. Jag tror att du var den som fick veta det först. Jag kunde prata med dig och du var försående. Du avvisade mig inte och det är jag otroligt tacksam för. Inte för att jag trode att någon av er skulle göra det men man vet ju aldrig. Du och Karin förljde med mig hem till mamma och pappa den kvällen då jag berättade för dem. Även när mamma reagerade som hon gjorde så fanns ni där. Jag är så evigt tacksam att jag har dig. Att ni tcker om Emil och tar till er honom som en i familjen när vi ses. Emil tycker jätte bra om dig, det vill jag att du ska veta. TACK!

Jag hoppas att Linda, Karin och jag alltid kommer att hålla ihop och kunna prata med varandra även när vi blir äldre, gamla och gaggiga. Vi är syskonskaran ed syskonkärlek.

Bilden är tagen i Hammarbysjöstad när mina kära systrar Linda och Karin och min systerdotter Alva hjälpte mig och Emil att flytta in mina saker i vår nya lägenhet,


Mpnga kramar
/David som älskar sin syster så mycket så han vet kanppt

Regnet det bara öser ner...

Är väl den mest passande sångtexten för tillfället. Har inte sett på maken vad det regnar just nu. Det verkligen pissar ner vatten från himlen. Jag har tur som är hemma men både Emil och Theres är ute på olika håll och ska ta sig hem och ingen av dem har paraply. Men man dör ju inte av regn som tur är.

Ikväll ska jag, Emil och Therese få ha vår enda kväll för oss själva sedan förra fredagn då Therese kom hit. Det har varit fullt hus här fram tills nu. Vi ska bara mysa och snacka. Igår bakade jag en rabarber/blåbärs paj som vi ska smaska på. Har även köpt lite räkor och vattenmelon som vi ska äta ikväll. Det ska bli himla mysigt. Imorgon blir jag och Emil själva igen. Det ska blir riktigt sjönt fast det har varit himla trevligt att ha alla här.

Idag har jag varit och hämtat ut mitt nya körkort...äntligen. Mitt gamla va ju tio år gammalt. Det var så gräsligt så det var pinsamt att visa det. På det körkortet ser det ur som om jag ser ett spöke precis när fotot tas. Det nya är mycket bättre och mer likt mig. På det har jag mina oranga glasögon. Så nu kan man med glädje visa det i affärer och för familj och vänner.

Dagen barnsitat kommer från när jag och Emil var i sickla köpcentrum igår.
Vi är inne i en klädaffär. Där är även en pappa med sin son som är runt fem år. Sonen undrar om de ska vara kvar länge i affären. Pappan svarar att de ska inte vara kvar så länga, han ska bara titta klart först. -Varför undrar du det? frågar pappan. - Jo, måste ju tänka på min snopp, säger pojken. Pappan tittar förundrat på sonen. -Snoppen, vad menar du nu? frågar pappan. -jag är ju kissnödig, säger sonen.
Under denna dialog kan inte jag låta bli att titta småskratta och bara tycka att den där pojken är ju för härlig. Jag får ögonkontakt med pappan och vi ler mot varann. Barn är allt för härliga.

Hoppas Emil och Tess kommer snart för jag är hungrig.

Många våta kramar
/David som är så glad att han sitter innomhus så han vet knappt


Sammanfattning av EURO PRIDE 2008

Veckan som har gått har det alltså varit PRIDE här i Stockholm. Fest och glädje för hela slanten med en massa människor från hela Europa.

Det började med att Therese kom till oss för att bo här under veckan. Det har varit jätte trevligt att ha henne här och vi har haft otroligt trevligt och roligt tillsammans. Vi har festat och skrattat, tagit en hel massa galna kort :) Sedan kom även en kompis till oss som heter Fredrik. En rikitg festprisse som bara tycker att man dricker för lite ;) Till slut kom även den dagen då Therese skulle på Date. Det blev en lyckad date så han har stannat kvar här i några dagar. Bott tillsammans med oss. En riktigt trevlig kille. Vart det sutar får tiden avgöra.
Måste erkänna att det har varit lite småjobbigtatt ha huste fullt men det funkar. Det är bara lite jobbigt att hålla iording när det är så många som bor under samma tak. Men men man får ta det som det är det gäller ju bara en vecka lite drygt.

Höjdpunkterna under veckan har ändå varit invigningen av PRIDE som i det stora hela inte var något att ha men som ända var trevlig eftersom vi tillsammans hade superkul. Så här glad är jag när vi står i kön till att få vårt band så vi kommer in i PridePark.Utekvällen på Klubb G där vi dansade loss i värmen. Det var så fruktansvärt varmt att man svettades som grisar. Det var så varmt så de till och med deladeut servetter till alla.Många shotts blev det också. Men attans var kul det var. 
Schlagerkvällen i PRIDE Park med alla artisterna värmen och stämningen. Här är jag och Fredrik på förfesten hemma hos mig och Emil. Och nej det är inget bandage på fingret det är skum eftersom jag diskar.
Besöket på Gröna Lund där man fick ont i magen och blev livrädd för en matta. Här åker vi Kaffekoppen men man kan tro att vi är på nån farlig fest och vi är super fulla. Men nej nej vi åker som sagt bara kaffekoppen ;)

 

Alla galna kort som har tagits under veckan.


Det får bli allt för denna gången!
Kram
/David som har haft så roligt denna veckan med Tess Fredrik Erik och Emil så han vet knappt

Schalgerkväll på PRIDE

Igår var det den stora dagen på PRIDE. Just schlagerkvällen som alla har väntat på så länge. Som alla har spekulerat om i veckor. Vilka svenska schlagerartister ska komma? Och vilka blir de utländska ESC vinnarna? Frågorna och förväntiningarna var många.

Men innan alla uppträdandena drog igång gick jag Fredrik och Emil rint i Pridepark. Mest jag och Frerik för Emil var på sitt håll men kom tillslut efter många om och men och gjorde oss sällskap. Det blev ett litet missöde som förstorades upp till skyarna när jag och fredrik skulle sammanståla men Emil. Bland allt folk är det inte så lätt att hitta varandra. Och höra varandra i telefon är inte heller lätt. Vi stod still på samma ställe i säkert en halvtimme men ingen Emil dök upp. Ringde flera gånger men han hittade oss inte. så när han väl kommer så är han vansinnig med svarta ögon för att vi inte står där vi sagt. Men det hade vi gjort. Ett stort misstförstånd som nu är uträtt. 

Under tiden som vi väntar på Emil hinner vi träffa en klasskamrat til mig från komvux. Vi läste engelsak ihop. På den tiden satt vi alltid bredvid varann och hade super roligt och skrattade ofta. Det var hon som såg mig, jag kopplade först inte vart vi hade träffats men sen kom det upp ett ljus. Vi stog där och pratade minnen...roliga minnen!!! Hon presenterade sin flickvän men jag kunde ju inte presentera Emil eftersom han inte var där. Men till slut kom han och de hälsade. Jag hade aldrig tänkt att hon skulle vara läsbisk när vi pluggade ihop. Men det var roligt att stöta ihop igen. Och det roliga är att hon bor där jag bor och jobbar även hon som förskolelärare.

Det var en hel del ländisar i pride park denna dag. Frida hallgren, Annika Lantz, Christer Björkman, Subaide Simzek och en gammal dam som varit md i varuhustet som jag inte kan namnet på.

När väl schlaren började blev det många överraskningar. Lili och Sussi...viken show de bjöd på. Undrar när man får se dem på en schlager scen igen. Upp och hoppa Frida, Linda bengtzing, Måns Zelmerlöw, Charlotte Perrelli med sin TVÅ hits, Lena Philipsson som ropades in flera gånger av publiken, Dana International, Sanna Nielssen, Sofia källgren och Rongedal mfl. Bäst under kvällen var Lili och sussi och Lena Philipsson!!!!
När showen var slut gick vi hem för fötterna värkte så in i norden.

Idag blir det en lugn dag här hemma. Sitter i soffan med Therese. Snart kommer väl Erik, en trevlig och söt kille som Therese ska ta vara på. Jag svättes för det är så vansinnigt varmt!

Kram
/David som är så varm så han vet knapptRSS 2.0