Det känns inte rätt

På något underligt sätt känns det inte alls bra, det är inte alls lika roligt, långt ifrån inspirerande utan det känns bara helt urtrist. Hur kan det kännas så annorlunda från förra året? Som var så fantastiskt roligt med otroliga häjdpunkter, massor av skratt och allt var så bra. Ja någonting är fruktansvärt fel, men vad?
Kan det vara att man är ett år äldre och inte helt enkelt orkar med allt festande som gjorde det hela extra roligt förra året. Eller är det för att vi inte har lägenheten full med folk? Där tror jag vi börjar närma oss det som är fel. Vi behöver folk omkring oss som tar tag i det, som lättar upp det hela som kommer med glädjen som behövs. Det är nog så att Therese är det som saknas. Jag har skrivit det innan men skriver det igen. När Tessan kommer nästa år ska vi se om det blir fart på gubben igen, om inte så är det nog så att man är för gammal...tyvärr.

Igår vad det då den stora schlagerkvällen som det så länge har pratats om. Kvällen med en massa uppträdanden av kända schlagerstjärnor. Men vi började hemma hos två nyfunna vänner. Där det bjöds på rosevin och trevligt sällskap. Det var verkligen super trevligt att träffa dem. Sedan hade de en väldigt mysig lägenhet som enbart var inredd med gamla möbler från olka loppisar, ursnyggt.

Väl framme i Pride Park fick vi stå i kö för att få i oss lite mat men det var det värt. Så drog kvällen igång på allvar men det tog ett bra tag innan vi fick en bra plats. Hamnade från början längs bak i folkhavet där man inte såg ett skvatt. Men vi trängde oss fram och hamnade hyfsat bra till.
Men vilken besvikelse det var, inte alls som jag hade hoppats på. SchlagerFeber sjöng covers efter covers och låtarna var inte de bästa heller.

Så höjs tempot när Lili & Sussi dyker upp och drar av ett medley som får hela publiken att gunga. Återkommer senare på kvällen med deras kommande singel och åters schlagerlåt. Måste säga att åter igen så är dessa två tjejer årets höjdpunkt. Precis som förra året. De har klass, glädje och energi och tycker det är fantastiskt att vara där.

    

Charlott intar scenen även detta året och visar vilken stjärna hon är. Henne kan man lita på. Bjöd på sina två hitts precis som förra året. Take me to yous heaven & Hero. Undrar när hon ska komme med något nytt?

 

Shirley Clamp var kvällens värd vilket hon fixade galant. Hon var rolig, bjöd på sig själv och visade upp hur mycket hon igentligen har gjort. Även om det inte bara schlager. Det var lite små roligt när hon gjorde sitt medley med icke schlagerlåtar, det fick hon äta upp sen.

 

Avslutade kvällen gjorde hoben från Noge, nämligen Alexander Rybak. In kom han med sin sjömansdräkt och började mot allas förvåning spela en helt okänd låt. Säkert något från hans skiva som ingen känner till. Men lite söt var han. Så kom den till slut som alla väntat på, åters ESC vinnare, Fairytale. I mina ögon inte är någon vinnare med nu vann han och han var här för att glädja oss, vilket var trevligt.

 

Men jag har sparat det bästa till sist men tyvärr tyckte inte arrangörerna att detta var det bästa man kunde bjuda på som avslutning. Istället fick den trio inleda andra akten och det tycker jag var väl tasktigt. Det är de som har showen utstrålningen och energin för att kunna avsluta en fest som denna. Jag pratar så klart om Alcazar och deras Stay the night. De gjorde det så jävla bra så resten kunde vara nog.

 


Avslutar inlägget med bilder på två nyfunna vänner, Stefan & Christoffer som är super trevliga och lätta att umgås med. Visst ser de trevliga ut! Även lilla Emil fick vara med på ett hörn.

 

Kvällen avslutades helt och hållet med regn, vilket vi inte gillade så fort in i ett tält och ta skydd, pratade snabbt lite folk, Emil känner ju de flesta...alla söda...sedan gick vi hem till vår trygga tillvaro i vår fina lägenhet.

Idag blir det seminarier med Magnus Betner och Sissela Kyle vilket ska bli skoj, hoppas man får skratta lite då.

På återseesnde
Kram
/David som har en sån trevlig blogg så han vet knappt :)


Mälarpaviljongen

Igår när man vaknade och gick upp, tittade ut genom förnstret så såg det inte hoppfullt ute när det gällde vädret. Mörka moln på hela himlen. Kom till och med lite regnstänk när vi var och handlade. Och vi som skulle ha en trevlig kväll på utmärkta Mälarpaviljongen, med gratis drink, trevligt sällskap och live uppträdanden. Kvällen närmade sig och inte blev det bättre, det blev dags att bestämma vad man skulle ha på sig. Skulle man tänka på att det kunde bli regn, lite kyligt eller skulle man bara tänka att det faktiskt är sommar och inte så kallt. Det blev till slut en jacka som skulle kunna skydda mot eventuellt regn.

Men vädrets makter kan verkligen vara med en ibland. När vi väl satt där och njöt av vår öl så blev himlen blåare och blåare och till slut var det klarblott, solen sken och det värmde i ansiktet. Synd bara att det försvann så fort bakom träden men underbart var det i alla fall. Mycket folk var det med, kanske inte så konstigt när det är stockholms bästa uteställe, mest gay vänligaste och så skulle ju Alcazar upp träda lite senare på kvällen. Det var typ smockat med folk. Tur att vi kom så pass tidigt så vi fick sittplats. Trevligt folk var det med att prata med under kvällen.
Alcazars live uppträdande var mycket trevligt, gemytligt och lagom.

Framåt senare kvällning bröt vi upp och gick hem sov gott och vaknade dagen där på lagom utvilade, inte bakis och redo för en ny dag som för min del kommer att bli lugn. Kommer troligtvis att hålla mig hemma idag. För imorgon blir det fest då det är schlagerkväll i parken.
Har små funderingar på om jag ska träna idag men det kan jag inte lova så här på rak arm. Men jag behöver verkligen komma igång, få bort det där lilla extra som har smygit sig på under de senaste semester veckorna.

Gårdagens kväll bjöds även på en kärt återseende och härliga kramar, lite små snack och vi ses.

Kram
/David som tycker vädret var så bra igår kväll så han vet knappt

Invigning

Ja så har det då gått ett helt år sen sist och det vad då dags igen, denna gången inviger vi Pride 2009. En vecka med massa fest...fast för vår del lär det nog bli lugnare på den fronten, dels är man äldre, har inte samma lust sen saknar jag ju tessan väldigt mycket. På något sätt hör hon Pride till. Förra året var mitt första, så även för henne då kan man inte bara svika en så där. Hoppas du e tillbaka nästa år igen. Även en vecka med en massa möten av olika människor, seminarier, utställningar och uppträdanden. Så det finns en hel del att göra.

Igår var vi så i Kungsträdgården för att inviga hela tjotabalongen. Många bra artister & talare. De som berörde mig mest var Albin Flinkas, en rätt okänd person i mina ögon men jag kännde igen honom till utseendet. Har varit med i Skilda Värlad bla. Vad som förvånade mig var att han var så otroligt duktig på att sjunga. Darin är en bra artist som får en att dansa med till musiken. Sedan var det många talare och komiker. Sandra Dahlen berörde mest med sitt briljanta tal. Magnus Betner gjorde ett snabbt inlägg men försvann lika snabbt igen, vilket troligen berodde på en sjuk dotter som hade fått boleria. Klart han måste vara en stöttande pappa. Lill-Babs körde ett medly men nej hon har nog gjort sitt, har blivit gammal men fortfarande folkkär och inga nya låtar heller. Men hon hänger fortfarnade med tanten som är över 70 år. Och det hela leddes av en övertygande Sanna bråding men hon var för klen när det kom till att kasta ut muffins till publiken. Kom inte ens i närheten av oss. Men hela kvällen var mycket bra men lite för långdraget då jag hann få ont i fötterna.

Vad som hända skall resten av veckan det får vi se. Vi tar en dag i taget. Ikväll ska vi till Mälarpavoljongen. Vi är VIP gäste...wow inte illa. Alcazar uppträder vilket ska bli kul. Hoppas vädret blir lite bättre än vad det är nu, regnet hänger i luften.

På återseende
Kram
/David som diggar Albin Flinkas så mycket så han vet knappt


I huvudet på en gammal primadonna...katten Wera

Sov länge som vanligt, verkar ha blivit en dålig vana de senate dagarna. Däremot är Emil uppe med tuppen det är inte illa. Men man får sova länge när man har semester däremot måste jag börja vänja mig vid att gå upp lite tidigare fram över då jag bara har en vecka kvar på semester. Men det löser sig nog.

Sitter och äter frukost eller är i stort sätt klar. Färska frallor, kokt ägg & nygryggt kaffe serverades idag. Alltid lika gott. Vid min sida på golvet sitter Wera och tigger ost som vanligt. Sträcker upp sin tass så långt hon kan och klappar mig på armen för att jag ska se henne och ge henne lite ost som hon så mycket tycker om. Klart hon får en bit. Samma procedur upprepar sig men efter tredje gången får det vara nog och jag vill äta min frukost själv. Wera sitter spinnde kvar, undrar igentligen vad hon tänker där ner.

"Snåljåp som bara ger mig två små ynka ostskivor, jag som e så sugen. Är så innerligt trött på maten som finns i skålen. Bättre var det förr då man åtminnstonne fick mjukmat flera gånger i veckan. Men sedan den där David kom in i bilden nej så blir det mjukmat typ en gång i månaden. Men jag får ju vara glad för den mat  som jag får vid bordet. Där är det David som har skämt bort mig. Lite ost på morgonen, en och annan ostbåge på helgen det är livet. Fast stark mat det vill jag inte ha någon mer gång för det nyser jag utav. Säkert allergisk". WERA

Snart kommer Per och äter fruksot hos oss då ska han få sin present. Hoppas han blir glad.

Igår kväll var jag och Emil på bio. Vi såg Johan Falk - Gruppen För Särskilda Insatser. En bra polisfilm med mycket spänning och en suverän Joel Kinnerman i en av de ledande rollerna. Lite oväntat, äckliga scener och ett slut som kunde vara bättre. Men en helt klart sevärd film.

Idag är det invigning på Pride...hoppas det blir en spännade vecka.

Kram
/David som försöker stötta så mycket så han vet knappt när andra har det lite svårt 

Katastrof

Kan man minst sagt säga om det som hände idag på morgonen i Rinkeby, där sex unga människor har omkommit i en lägenhetsbrand. När de var på väg ner med hissen för att undkomma lågorna. Barnen var mellan 1-16 år. Och alla var de släkt med varnadra, det är i alla fall vad tidningen skriver. Om det är så, vilket det troligen är så måste det vara mer ärn fruktansvärt för barnens familjen. Att på bara några minuter mista så många unga människor som alla har tiden framför sig.
Med detta inser man hur livet snabbt kan förändras och ta slut på en bråkdel av en sekund. Man ska leva livet när man lever det, när som hels kan det vara slut både för ung som gammal.

Skänker en extra tanke till barnens familjer som måste ha det otroligt jobbigt just nu. Sådant här får verkigen inte hända, men nu har det hänt, tyvärr.

Kram
/David som med sorg i hjärtat skänker så många tankar så han vet knappt till barnens familjer.

Mailkontakt

Nej nu är det inte någon bortkommen gammal vän som jag håller kontakt med, utan en helt främmande människa som jag inte vet någonting om förutom att han med all sin kunskap försöker hjälpa mig så att jag kan se Harpers Island. I tidigare inlägg srev jag om att det inte gick att se det. Nu ska denna någon få det att funka. Han skriver vad jag ska göra, jag gör så gott jag kan men inget hjälper. Han måste tro att jag är knäpp eller så har han fått sin största utmaning på hela sommaren.  Nåt ska de väl ha att göra.
Har väl fått en sådär sju mail men inget fungerar, hur länge ska vi hålla på innan han ger upp eller helt enkelt löser det.
Jag hoppaspå det sist nämnda.

Nu är det säkert flera som läser detta somtycker att jag ska skita i serien och tv:noch gå ut istället och det kommer jag göra men inte nu, jag vill se denna serien. Gå ut kan jag göra en annan dag. Har ändå tvätt tid snart.

Uppdaterar säker mer om hur det går i detta svårlösta fall.

Kram
/David som mailar så mycket så han vet knappt

Back In Town

Ja igår kväll anlände jag åter i Stockholm efter tre veckors semester tillsammans med Emil i södra Sverige. Det är verkligen skönt att vara hemma igen. Kunna ta det lugnt, hinna fixa med praktiska saker innan man börjar jobba igen om en vecka. När man varit borta ett bra tag så finns det verkligen en hel del att ta för sig att göra. Man måste ju börja med att packa upp allt, resväskans alla kläder, smutsiga kläder som ska tvättas....ush det ska jag göra i eftermiddag. Plocka in allt nyinköpt, viket det har blivit en hel del utav på semester. Alla Ullareds kassar ska tömmas. Men nu är det gjort och alla är faktiskt upp plockat vilket känns oerhört skönt.
Har precis varit ute på balkongen och plockat bort alla vissna och döda blommor i balkonglådan, och det var en hel del. Men nu ser även den fin ut. Måste nu bara ta tag i städningen. Behövs dammsugas men det får bli ett senare projekt. Annars är allt som det ska. Katterna verkar ha hittat sitt rätta jag igen, de måste på något sätt tycka att det är skönt att vara hemma igen. Irma sover så sött på sin vanliga plats i köket och Wera ligger och snarkar på en köksstol. Mysigt!

Nu ska jag betala lite räkningar tänkte så har man det gjort, får man se hur mycket man har och röra sig med resten av månaden.

I veckan börjar pride vilket ska bli trevligt men jag kommer att sakna Therese väldigt mycket. På något sätt så hör hon pirde till. Men tyvärr så jobbar hon så hon får väl finnas med i tanken. Och jag får vara extra noga med att blogga om det som händer så hon kan hänga med på ett litet hörn. Nästa är får du se till och pricka in din semester lite bättre, tess.

Kram
/David som mår så bra över att vara hemma så han vet knappt

Anytime betyder inte alltid när som helst

Till min förvåning och stora sorg fick jag idag reda på att serien som jag länge har väntat på redan är slut. Tv4 har redan sänt alla 13 avsnitt av Harper´s Island. Serien som skulle vara något utöver det vanliga, oerhört spännde, sånt som jag gillar. Men så har den då alltså redan avslutats och jag har inte ens märkt av den. Inte så konstigt då den har gått kl 23.30 på kvällarna och då ligger ju jag och sover.
Jag tänkte då att jag skulle se den på datorn genom tv4 anytime. När jag väl var registerar så fungerade det. Enbart det programmet som inte funger, typiskt nog. Så nu är jag lätt irriterad, får väl gå och sova nu då istället.

Imorgon kommer syster yster och hämtar Irma & Wera som äntligen ska få komma hem igen efter tre veckors semester. Dem har säkert längtat oerhört mycket, kan inte vara roligt att vara instängda i små rum hela sommaren. Nu behöver de springa av sig. Där kommer de att må gott, så även Linda & Henrik.

imorgon blir det lunch hemma hos mormor...undrar vad det blir? Mamma vet men henne får man inte ur nåt. Men jag hoppas det kan bli fisk i morot/purjolökssås med potatis. Det är så gott och så länge sedan jag åt. Receptet kommer ju från mormor.
Sedan flyttar ni i Lindas Lya.

Kram
/David som är så besviken så han vet knappt

Jag klagar aldrig på köer men det är skönt när de inte finns

Då var man på hemmaplan igen då. Är inne på tredje semesterveckan och det är bara underbart att vara ledig. Men nu måste det fina vädret komma tillbaka snart så jag kan sola lite, för det är det jag saknar som mest för tillfället.

Igår fick vi ett litet ryck efter lunchen och får iväg till Ullared. Två timmars körning så var vi där vid halv fyra. Inga köer när vi kom så det var bara att gå rakt in i massan av kundvagnar och myller av människor. Det blev två timmars snabb shopping och ut kom vi med fyra kassar. Hittade var sin riktigt fin jacka så nu är hösten räddad. Även några T-shirts hamnade i vagnen med. En jutgärnsgruta och en jutgärnsgrillpanna så nu kan vi laga mat på allvar. Två sällskapsspel blev det med så nu är ni välkomna hem till oss på spelkväll. Sedan var det mest smått och gott som man lätt plockar på sig på ett sånt ställe. Sedan var det bara att gå raka vägen till kassan och lägga upp varorna på bandet och betala, utan att stå i kö i hundra år. Sedan bar det hem i regnet.
Måste åter igen bli lite irriterad och lack på människor som åker till Ullred med sina "nyfödda" barn. De borde bannlysas på ett sånt ställe. Att de inte skäms. Håll er hemma.

Idag har vi inte gjort något speciellt alls. Tog en förmiddags promenad med Emil och tittade på omgivningen vilket var skönt och trevligt. Har läst en hel del i min bok. Camilla Läckbergs Tyskungen slukar jag för tillfället och vill bara veta vem mördaren är men jag har mina misstankar så vi får se när siste sidan är läst om jag hade rätt eller om det är någon helt annan.

I eftermiddag ska min kära mor hem till sin mamma med Linda & Karin men vi är inte välkomna...hihi...för vi ska dit imorgon på lunch. Bättre med fler besök än ett stort besök, och det håller jag med om.
Så vad vi gör i eftermiddag vet jag inte.

Kram
/David som saknar solen så mycket så jag vet knappt

Åter i lilla örsjö...sen huskvarna

Då var man åter i Nybro eller rättare sagt Örsjö kanske man ska säga. Det är ju nämligen där jag befinner mig nu. Emil och Therese satte sig precis i bilen för att åka in till kvantum. Therese satte sig för första gången bakom ratten på vår fina Leon. Klart hon ville provköra denna pärla. De ska in och handla lite småsaker. Tessan var så sugen på marängswiss så hon vet knappt medan Emil skulle ha smörgåstårta. Vi är ju lite mer inrutade på när vi måste äta och vill äta så vi vill inte ha fika nu när det närmar sig lunch. Hoppas han hittar något gott när det är söndag.

Senare idag åker vi vidare med Irma och Wera i bilen till Huskvarna. Där ska vi tillbringa veckan. Blir några nätter hos mamma och pappa först. På onsdag flyttar vi vidare till Lindas lägenhet. Det blir nämligen lägenhetsbyte då de ska bo i våran i stockholm. Kommer bli super mysigt att äntligen få komma hem.

Tanken var att vi skulle både till Göteboeg och Ullared men när man har semester så är man lite lost på dagar och veckor. Det kallas att slappna av från vardagen. Så något göteborg hinnner vi inte med men om vi kommer till Ullared det får vi se. Har ju dock inte så mycket plats i bilen då vi har inhandlat en hel del roliga sager. Och så kommer vi troligtvis att få en liftare med oss upp till storstaden. Då en kollega till mig frågade om hon fick åka med oss då vi ändå åker. Klart hon får det. Men hon är en sådan liftare som betalar för sig som tur är.

Kram
/David som är lite trött och hungrig så jag vet knappt

Den som väntar på nåt gott...

Nu har vi sett klart på VARUHUSET, denna underbara serie i 80-tals tappning. Att detta har blivit som ett litet beroende kan jag nog erkänna men ett beroende som inte ger några men för livet. Nu får vi vänta ytterligare veckor till box tre kommer ut i affären. När den väl kommer är det vi som införskaffar en fortafs möjligt för vi vill veta hur det går för alla inblanadade på Öhmans. Kommer Margareta att lyckas som ny VD? Hur ska det går för den mesige Richard och hans mamma? Och den största frågan av alla är Ajna skylldig?

Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge!

Nu är vi hemma hos Anna, Micke & Bella där det ska serveras hemmagjorda biffar med potatis. Färska jordgubbar...mm så gott. Sedan bär det av på bio, allihop. Ace Age 3 i 3D format kommer det att bli. Något alldeles nytt för min del så det kommer att bli spännade och en ny upplevelse. Hoppas det är lika bra som alla säger. Kommer säkert att bli rädd för allt som kommer mot mig men det får man väl tåla.

Ha det bäst.
Kram
David som ser fram emot bion så mycket så han vet knappt

Ett galet puzzel

Nej jag har inte lagt ner min blogg det är bara det att jag inte har regelbundet tillgång till internet nu under semestern. Lite frustrerande vissa gånger men ändå ganska skönt. Men under semestern så har man samtidigt lite man vill berätta och dela med sig av. När det händer speciella saker vill man kunna skriva ner dem med det samma när man har dem i färska minnet.

En sådan händelse var när vi kom till mamma & pappa där de har sin husvagn.  Det blev en mycket trevlig eftermiddag och på den lilla stunden han Emil bränna sig både i pannan och på näsan. Sedan blev det kväll och vi skulle bädda upp inne i husvagnen.  Ni som har bott i husvagn vet att där man kan sitta och äta kan man även göra till sängplats. Där skulle jag och Emil få vår skönhetssömn. För att huvudtaget kunna ligga ner någorlunda skönt var man tvungen att lägga ett lätt puzzel.  Ett puzzel av kuddar som skulle läggas rätt. Nu blev det så att vi inte fick ihop kuddarna så som det stod i instruktionsboken. Hur vi än vände och vred så blev det ändå något hål eller helt ojämnt. Till slut urartade det hela till en skrattfest. Tårarna rann och vi skrattade bara ännu mer. I instruktionerna hade de markerat varje kudde med en bokstav för att göra det lättare för den som lade puzzlet. Men kuddarna var inte markerade med någon bokstav så när alla kuddar låg lite här och där så visste man inte vilken som var vilken.  Men till slut så fick vi till det och vi fick den där sömnen vi behövde även om det inte var någon skönhetssömn. 

Tack för dessa skratt denna kväll. Det kommer jag sent att glömma.

Kram

/David som skrattade så mycket så han vet knappt...så tårarna rann


Fortfarande semester

Då fick man tillgång till internet igen då. Men inte händer det mycket i värden inte. Så inte har man missat något viktigt heller som tur är.
Det är underbart med semester och man tar det bara som det kommer. Just nu sitter vi hemma hos Emils moster, där även Emils mormor och morfar är på besök. Trevligt att träffa dem igen.
Igår kväll var vi ute och roade oss tillsammas med Jonas, Emils morbror som tro det eller ej är yngre än mig. Vi hittade ett matställe där vi åt otroligt gott, drack och hade allmänt trevligt. Diskuterade och pratade om livets alla frågor. Gick vidare till lilla torg där vi hamnade på en uteservering bland en massa olika människor som vi inte kännde. kvällen blev sen och tog en billig taxi hem till sängen. Blev en skön sömn emn vaknade tidigt då det spelades hög musik när Jonas kom hem. Snäll som han är den där Emil så sade han till lite snällt att sänka musiken.
Ikväll blir det lugnt, lite hemlagad mat, kanske ett biobesök eller Allsång på Skansen. Blir nog en trevlig kväll.
Nu ska jag avsluta här...

Kram
/David som har det så bra så han vet knappt

Inget kaffe på verandan

Det är Måndag den 6 Juli, för vissa ingen märkvärdig dag men för mig är den speciell. Det är första dagen på min semestern och det känns underbart. Nu har man fyra veckor framför sig då man bara kan njuta av ledigheten. Göra trevliga saker och umgås med härliga människor.
Men det är en sak som inte är bra med denna dagen. vaknade upp och inte heller denna morgon lös solen så där härligt skönt. Kan ju inte ens gå ut och sätta sig med sin kaffekopp på verandan och njuta. Men det regnar ju inte heller så man får väl vara glad för det lilla.

Idag ska vi med Therese till frisören, får väl se om man ser annorlunda ut när man kommer där ifrån. Vill görna klippa mig men vi får se hur mycket folk det är. Vore skönt att bli av med lite av allt det tjocka håret. Sedan bär det väl av in till Kalmar, shoppa eller nåt. Annars vet jag inte vart denna dagen komemr landa. Den blir nog bra ska ni se, jag har ju tråts allt semester. Ovh när jag har semester vill jag bara njuta, ta det lugnt, ta det lite som det kommer och göra det jag känner för.

Tog lite kort här igår, några blev bra andra mindre bra om man säger så. Får väl se när jag får tillfälle att lägga upp några så ni får se.

Ha en bra dag alla läsare. Tycker dock att det är lite väl få kommentarer här för tillfället.

Kram
/David som mår så bra så han vet knappt

Oroväckande mörka moln

Första dagen på semestern inne bär lite sol men desto mer regn & åska. Typiskt det som har varit så fint så länge. Hoppas verkligen att det inte kommer att vara ih¨ållande under en längre tid. jag vill kunna bättra på brännan.

Just i detta nu regnar det och på håll hör man åskan. Undrar hur nära den är igentligen. Läste nyss att det är översvämningar i Osla och att det ovädret ska komma hit till Sverige. Får väl se om tidningarna har rätt denna gång.

Annars idag vaknade jag av väckarklockan som ringde vid halv nio. Var ju tvungen att ställa den då jag hade planerat att träffa Therese vid halv elva snåret. Vi skulle nämligen göra Öland osäker denna dag. Vädret var på topp men ju närmare ölnad man kommer ju mer moln är det. Väl framme är det ändå fint väder, varmt och skönt.

Det skulle nu bli en spännade kamp om minigolfstrofen. Fantasigolf hette det visst och barnorna var verkligen jätte fina. Men attans vad svåra de var, gång efter annan så hamnade man i vatnet och fick ett straff slag. Men runt kom vi men poängen var ju inget att skryta med denna dag. Men jag vann första rundan. Jag vet jag är bäst. Vi valde då att köra en gång till och denna gången gick det betydligt bättre. Och vi gick runt på betydligt färre slag emn även denna gång vann ju jag. Så minigolftrofen blev min. Känns gött.
Hungern smög sig närmare och vi bestämde oss för att äta lite. Ingen höjadre till mat men men.
Nu skulle vi bada och just då kommer det SVARTA måln inne från kalmar och det blev inte alls skönt i luften. Åskan hördes på håll. Men bada ville vi så efter en stunds letande efter en "gratis" toalett så var vi ombytta. Väl nere vid vattnet var molnen oroväckande nära så vi tvekade länge men valde ändå att gå i vattnet men vi kom inte längre än till knäna innan vi ångrade oss och gick upp igen. Inget dopp denna gång. Imorgon kanske om det inte regnar då också.

Nu sitter jag här och väntar på att familjen Aden ska komma hem. De är underbara och det vet de. ikväll var tanken att vi skulle grilla men får väl se hur det blir med den saken. Blir väl en spelkväll men skipbo och en massa skratt kan man ju hoppas så får vi väl laga köttet i ugnen i värsta fall. Mat blir det nog hur illa vädret än är.

Tack och hej.

Kram
/David som är så bra på minigolf så han vet knappt

Semester

Nu har jag äntligen semester och befinner mig för till fället vid första stoppet som är Örsjö hemma hos Emils föräldrar. Kommer vara här över helgen sedan åker vi vidare till Simrishamn i början av veckan. Där ska vi campa hos mamma och pappa i deras husvarn. Längtar redan dit.

Men nu är det Lördag och vi ska inte redan nu berätta vad som kommer att hända under semsetern. vid halv elva ska jag hämta upp Therese så ska vi åka till Öland. Spela lite minigolf, kanske ta ett dopp sen får vi se vad som händer. Det kommer bli super trevligt och jag får inte glömma kameran för det kan bli väldigt många roliga kort denna dag.Emil får vara hemma och ha "mammatid", det kan de behöva.

Nej nu måste jag äta upp min frukost så jag kan göra iordning mig och sen åka.

Skriver säkert snart igen och berättar hur dagen har varit.

Kram
/David som har så mycket semester så han vet knappt

Magic Scrubs

Nu är det städat vilket märks både när man tittar sig omkring och på lukten, det luktar gott! Badrummet är skinande rent efter att Emil har gått loss med Mr Muscle Magic Scrums, både på kakel och i badkaret. Det var verkligen magiskt så rent det blev och så lätt det gick. prove det där hemme det är dagens tips.

Är nyduschad och väntar i detta nu på att Emil ska komma hem med pizza. Kännde att det passade extra bra med pizza idag då man slipper disk och inga rester som man måste slänga då vi åker på semester imorgon eftermiddag. Sedan har vi stans bästa och godaste pizza precis runt hörnet med. Men jag saknar Jönköpings kebabpizza. Det får det bli på sestern när vi bor i syrrans lägenhet några dagar.

Annars blir det en lugn kväll. Har packat klart det mesta så nu är det bara att åka. Men ska ju jobba imorgon med.

Ha det bäst alla läsare. Hoppas jag får tillfälle att blogga under semestern så ni vet lite vad vi har för oss. Om inte så får ni ha en underbar sommar. Sakna inte ihjäl er bara.

Kram
/David som snart har så mycket semester så han vet knappt

Lilla Irma

Nu är lilla Irma hemma igen efter en hel dag på djursjukhuset. Men hon är fortfarande lite vinglig och slö men hon piggnar till snart. Det var livmorden det var fell på så det var innerlig tur att hon åkte in idag annars vet man inte vad som hade hänt fram över. Nu är den bortplockad och hon kommer bli helt bra snart igen. Typiskt att detta ska hända precis i semestern men tur i oturen att det hände nu och inte när vi ÄR på semester. Hade ju varit typiskt att få avbryta den p.g.a något sånt tråkigt. Nu blir det så att hon och Wera får följa med ner till Nybro och tillbringa en del av sommaren där så får tessan vara lite kattvakt några veckor inna vi tar med henne hem igen. Det kommer nog bli super bra!

Annars idag har det inte hänt något speciellt. Jobbat som vanligt men vad duktiga vi är Frida & Jag. Nu är delar av Björnen super fint. Kommer bli så kul att se barnens reaktion. Längtar redan till terminsstarten. Kul med nya kollega, nya barn, sammarbete, nyinredda rum och nya arbetssätt. Kommer bli så BRA!

ikväll blir det lugnt då det var lite körigt igår och många tankar om Irma. Har hyrt en film som vi hoppas är bra. En dansk film, vilket brukar vara väldigt bra.

Att vakna upp och se hur molnigt och trist det var idag på morgonen var ju värdelöst. Kom även lite regn...vilket kanske var bra...men sen klarnade det upp coh blev varmt igen. Så när jag väl skulle gå hem så höl jag ju på och dö så varmt var det. Men hem kom jag som tur var.

Två dagar kvar sen semester :)

Kram
/David som är så glad att Irma lever så jag vet knappt

RSS 2.0