Gald PåskGlad Påsk

Om en timme börjar jag jobba och ser fram emot dagens påsklunch med alla våra små kreativa barn.

I eftermiddag bär det direkt av mot Malmö där det förhoppningsvis kommer att vara fantastiskt vint väder och många trevliga återseenden.
Spänningen är total att titta in hos familjen Adén och deras nya lya.


Ta hand om er och njut av ledigheten det kommer jag att göra.

Kram
/David som behöver så mycket ledigt så han vet knappt.


Scre4m


I helgen har den efterlängtade filmen Scream 4 premiär. Med spänning har jag väntat och väntat. Samtidigt undrat hur ska jag kunna få se den när Emil inte gillar dessa sorters filmer. Gå själv är ju inte ett alternativ för mig.
Men det ordnade sig till slut i alla fall. Jag såg till att vi såg Scream 1-3 under helgen och tro det eller ej men Emil tog till sig dem och gick frivillgt med till bion och lämnade salongen helnöjd.Jag rekomenderar den fjärde delen i denna kultserie.
Den håller hög klass och är betydligt mer spännande och innhåller mycket 2011 :)
Nytt årtionde, nya regler helt enkelt :)

Början minns man och överraskar...

Kram
/David som är så nöjd med bion så han vet knappt


Påskfint


Förra helgen var mina kära föräldrar här på ett trevigt besök. Då passade man ju på att ta till vara på pappas fantastiska kunskaper. Med stora borren och skruv fick vi till slut upp hyllan över sängen.
     

Med snygga detaljer i oranget blir det ett trevligt och snyggt rum. Efter påsk får vi nya vita sängbord och förhoppningsvis passar de jättebra. 

Påsken är på intågande så även lite små tuppar och kycklingar som får vara framme några dagar. Både egengjorda och köpta.


   

Glad Påsk alla!

Kram
/David som är så nöjd med sovrummet så han vet knappt


Ett tips

Tips från coachen!

Tipset är att inte ställa sprayflaskor högt uppe på en hylla eller över badrumsskåpet.
Det händer lätt att man stående på tår famlar efter rätt flaska och olyckan kan snabbt vara framme.

Flanskan kan lätt välta och dimpa rakt ner mot golvet och har man tur så är det just på golvet den hamnar.
Har man dock otur så har man svårt att gå dagen efter. När flaskan hamnar rakt på stortån gör det vanssinnigt ont. Första dygnet går det an men sedan sväller tån upp och den ömmar som jag vet inte vad. Minsta vidrörelse på tån så skriker man nästan rakt ut.

Detta hände mig i Lördags.

Så se till var ni förvarar era sprayflaskor i fortsättningen.

Oops mina står kvar där uppe fortfarande...

kram
/David som har så ont i tån så han vet knappt


La Soireé


Nu tar Emil sin dator och går, han ska se på Cornelis filmen som han har tjatat om så länge att han vill se. Jag är inte sugen på att se den. Vet egentligen inte varför. Den kanske är jätte bra men vi får väl se om jag gör sällskap om en stund.

Nu kom det fram en godisskål här bredevid mig så nu kommer det att gå väldigt effektivt att printa ner ett inlägg.

Igår fortsatte firandet av min födelsedag som aldirg verkar ta slut detta året. Och vilken avslutning det blev. Den var helt magisk, magnifik och fansfullt rolig. Jag skarattade så jag vek mig dubbel. Vännerna bakom mig skrattade nog med med och åt mig än själva föreställningen verkade det som efteråt.

På Tyrol spelas en föreställning som kallas La Soireé. Det är en slags burlesk vuxen cirkus. Akrobatiken och humorn är på en nivå som man sällan tidigare skådat.

Att en man kan kränga sig igenom två tennisracket från huvudet ner till fötterna är helt obegripligt, att han sedan måste vrida axeln ur led gjorde det nästan otäckt att titta på. Hur man sedan kan ha sex rockringar i rullning samtidigt på olika kroppsedelar och på det effektiva, snabba och explosiva sättet som kvinnan denna kväll gjorde var helt fantastiskt.
ja kvällen var helt fantastisk! jag säger det igen ALLA borde ta sig i kragen och pallra sig till Tyrol och kolla in detta spektakel som får en att må lite bättre.


Kram
/David som skarattade så mycket så jag vet knappt

 


Början på en nostalgitripp


Födelsedagsmorgonen började på ett utmärkt sätt med ett litet paket vid frukosten. Ok inslagningen var väl den minst fantasifulla jag varit med om. Vill man överraksa och inte låta den som får presenten veta vad det är i paketet innan det är öppnat är ett tips att man väljer ett helt annat omslagspapper än det som finns i affären, särskilt om det är affärens logga på pappret. Och göra formatet på paketet större än vad innehållet är.

Gör man som min lilla Emil och räcker fram ett paket som är lika stort som en filmbox med silverpapper där det står Åhlens på så kan jag lätt lista ut att det är första volymen av Skilda Världar. Särskilt när man har önskat sig det. Spänningen uteblir liksom men jag är lycklig ändå. Tack!Idag på morgonen till frukosten tittade vi på de två första avsnitten och det var verkligen nostalgi men samtidigt gaska B. Jag vet att det är första avsnittet och skådespelarna inte har hunnit bli varma i kläderna men vissa är verkligen hur dåliga som helst och det vet jag att jag tyckte redan när jag såg det första gången. Men jag älskar den här serien ändå.

Nu har vi typ nio boxar framför oss med 45 avsnitt i varje. Antar att vi kommer att få hålla på i några år innan vi är färdiga men den som väntar på nåt gott...

kram
/David som älskar nostalgiserier så mycket så jag vet knappt

 


Bon Bon

Igår var det första april vilket även innebär att det är min födelsedag. Något direkt lurad blev jag inte denna dag. Tror inte riktigt på att Helena Bergström ska vara med i nästa amerikanska storfilm Spiderman.

På jobbet spelade jag ett litet spratt med våra kära barn. Att mjölken var både grön och röd när vi hällde upp den i glasen var för barnen ganska konstigt men framför allt roligt. Undrar däremot hur det gick på Örnen och deras osthyvlar :)

Emil hade gett mig tydliga direktiv om att komma hem efter jobbet och vara färdig för att åka in till stan vid fem. Ok spännande att inte veta vart man ska. Hade väl mina aningar eftersom vi var ju tvugna att äta något under kvällen.
På väg från tunnelbanan säger Emil

-Vi ska prova något nytt!
-Bon Bon, svarar jag ganska snabbt

Jag hade rätt några minuter senare är vi framme vid dörren och går in i denna trevliga miljö bland trevliga människor där lyckan och förväntningarna är totala. Äntligen är vi här!

Under kvällen smakade vi på flera små goda rätter. Bland annat på Pelle Jöns, haha bara namnet gjorde att vi var tvugna att smaka. Godast under kvällen var helt klart en soppa. Kan inte beskriva ur bra den var den måste upplevas.

Under kvällen när vi sitter där ringer min pappa och gratulerar på födelsedagen. Får även prata lite med mamma. När jag berättar var vi är menar hon att dit kan vi väl gå när vi kommer upp.

-vi har redan bokat bort till nästa helg!
-Vad är det för klädsel?
-Vanlig, lite snyggare
-Jag har inget sånt
-Du har väl jeans och skjorta

-Vilken sorts människor är det där då, vilken ålder?

Jag tittar mig omkring och skrattar...

-Det är ju inga pensionärer precis!
-Vi får väl hitta ett annat ställe till pappa :)

Min mamma är så rolig det är därför jag älskar mina försäldrar så mycket.

Klicka på länken för att komma till Bon bon

http://www.restaurangbonbon.se/Kram
/David som uppskattade gårdagens Bob Bon besök så mycket så jag vet knappt

RSS 2.0