Kors i taket

Så var den trevliga och lite längre ledigheten över för denna gång. Påsken kommer om ett år igen. Men nu blickar vi framåt mot allt spännade och trevligt som vi har framför oss. Helgerna är fullspäckade ända in i mitten av maj. Det känns ju helt fantastiskt och väldigt ovant på samma gång. Vi brukar inte ha så här mycket planer utan ta det som det kommer. Men nu ska vi festa loss med vänner och ta en flygtur till ett varmare land. En middag ska planeras och när man är brunbränd och åter i sverige kommer mina älskade systrar på besök. Livet är härligt. Ledighet likaså.
Till och med semestern är planerad. Kors i taket. Vad är det som har hänt?

Mitt all denna härlighet finns det något som ligger och gror men liksom aldrig vill komma till skott. Är det ett tecken eller ska man bara försöka mota bort det och lämna det åt slumpen. Ja vi får se helt enkelt...allt brukar lösa sig i slutändan. När man vet vad det handlar om.

Ibland undrar man! Vilka gener har jag egentligen ärvt? Jag är så glömsk och tankspridd. Hur kan man glömma sin plånbok i mataffären. Den som man ska ha stenkoll på! Ja för mig är det typ vardagsmat att jag inte vet var jag har mina saker. Men fram kommer de alltid till slut. Oftast är det inte så allvarligt som man kan tro. Att ens nycklar inte hittas direkt betyder inte att man måste byta lås på dörren. Vanligtvis ligger nycklaran i fickan som jag kännde i från början men jag kännde inte tillräckligt väl. Men vissa blir väldigt stressade i den situationen medan jag tar det med ro.
Sån är jag!

Är det någon som kommer ihåg min blogg? Läser någon den och vet att den är igång igen?
Vore trevligt med respons!


Jag Dissar dagens TV-utbud.
Jag Hissar kassörskan på Coop i Hammarbyhöjden som ringde mig och sa att jag glömt min plånbok där.

Kram
/David som längtar till helgen så mycket så han vet knappt.


Ledighet!

Påsken och ledigheten är här och jag bara njuter. Det är så underbart att få vara ledig i två extra dagar. Inte göra någonting eller en massa saker på en och samma gång.
Fredagen började i lugnan ro men plötsligt blev det fart benen då ett biobesök på Heron City blev dagens planerade aktivitet. Kollegan och grannen ville följa med så hon hoppade med i bilen på vägen dit. Hann med ett sanabbt och minnesvärt besök i skärholmen och en mycket god och gräddfylld lunch innan filmen började. The Hunger Games var det givna valet och förväntningarna var höga hos oss alla. Den började bra och man inväntade massor av spänning och action. Men detta uteblev och resultatet blev ganska tafatt men inte dåligt film. En film riktad till de yngre som hade kunnat bli ett äckligt spännade änentyr för äldre tittare. Man kan ju hoppas att andra filmen i serien blir mörkare och med mer spänning.
Fredagskvällen bjöd på njutbar dans på tv4 och var sitt påskägg.

Idag är det påskafton. Emils tjat om en långpromenad in till stan blev verklighet och jag måste säga att det var faktiskt skönt. Tur att solen sken annars hade det inte blivit något för min del. Muffinsfabriken passerades och självklart slank vi in och roffade åt oss två muffins. Liggande i en påse fick de följa med på resten av promenaden. Väl framme vid vårt mål, nämligen handelsmarknaden Mood. Nytt, snyggt och modernt med trendiga butiker och restauranger i hög klass. Jag fick med mig en snygg orange ljusstake. Riktigt nöjd. Tunnelbanan hem gick i rasande fast, till min fasa. Väl hemma mumsade vi muffins och mös.

I detta nu står en flygande jacob i ugnen och gottar till sig. Ska väl ta och titta till den nu. Man vill ju inte att den ska brännas.

Kram
/David som haft en sån bra dag så han vet knappt.

Helgen som gått...

Igår var det som alla vet 1 april men alla kanske inte vet att det är min födelsedag! Och det är inte något skämt det lovar jag. Jag blev hela 32 år, det tyckte min kollega var en alldeles perfekt ålder på mig. Det tycker jag med fast jag känner mig som...

Födelsedagen firades här hemma i lugnan ro tillsammans med Emil. En god frukost med färska frallor och tillbehör var vad jag behövde. Sedan bakades det youghurtbullar som togs med till jobbet idag. Uppskattat som vanligt. Mitt i all firande var det dags för möte med bostadsföreningen. Trevligt att träffa grannarna men i övrigt är det ganaka tråkiga möten. Det drog ut på tiden och hungern trängde sig på så pass så jag var nära att få ont i huvudet. Snabbt hem och värma på lite rester och mätta hungern. En film under eftermiddagen gjorde susen.

Anledningen att födelsedagen firades i lugnan ro berodde lite på att vi båda var lite bakis och sega. Lördagskvällen bjöd på ett härlig besök på restaurang Kungsholm. Man fårvånades hela varje gång det kom in mat till bordet. Förrätten förvääntades inte vara friterad när man läste menyn och torsken var utsökt tilllagad men lite snålt men några små kokta potatisar till. Den underbara baileýs coffe avslutade det besöket. Sedan bar det väg till Hotellet där vi mötte upp några trevliga kollegor. Drack dyra drinkar och fortsatte sedan för att möta upp flera trevliga människor och en massa dans så klart.

Av emil fick jag denna lilla trevliga och innehållsrika bok. Fylld med hela 12 restaurangbesök i Stockholm. Bara man visar upp boken så får man en varmrätt och behöver bara betala för det övriga man beställer. Spännade och trevligt att besöka en ny restauranger varje gång.Tänkte införa en ny liten återkommande punkt, nämligen hissa och dissa.

Jag Dissar människor som alltid säger att man ser trött eller sjuk ut stup i ett.
Jag Hissar mina kollegor för dem är så proffsiga.

Kram
/David som hade en sån bra fördelsedag så jag vet knappt.


RSS 2.0