Pausar mitt i


Har tryckt på pausknappen och Helena Bergström har slutat prata för en liten kort stund. Skickade nämligen ner Emil till tvättstugan för att hämta det sista av den rena tvätten.

Nu kom han igen så snart trycker jag på Play igen och får åter igen höra en bra svennsk skådespelerska berätta om sitt liv. Ska bli intressant.

PLAY!!

Hon berättar om hur snorig hon var i unga år. Hon skämtar lite om att vi tycker att hon är det fortfarande. Ja ingen kan väl gråta som Helen på film, så snoret rinner. Fantastiskt!

Kram
/David som lyssnar så mycket så han vet knappt

Ayia Napa, What The Fuck


110715 - 110722

Första semesterveckan tillbringades på den underbara ön Cypern, Ayia Napa. En vecka full med intryck tillsammans med Emil & kollegan Patrycja.

Förmedlar vistelsen från den ljusa sidan genom bilder!

Bland det första som mötte oss var dessa galna irländare som tog sig ett galet bad i en fontän mitt i rondellen. Kan lätt bli så efter en båtresa och rus i kroppen.Mitt i stan låg en helt öppen kyrkogård. Vackra gravar där det största intrycket blev att det fanns foton på de döda.
Man fick snabbt vänja sig vid att det var vänstertrafik. Gällde att titta åt rätt håll :)
At The Beach!
Hettan var total och många vätskestop på promenaden till och från stranden blev det. Patrycja visar tydligt vad hon tycker om den tryckande värmen och vårt hotel hihiAyia Napa bjuder på fest hela natten lång. Vill man festa ska man åka hit helt enkelt. Vi hamnade på Crazy Frog och det var minst sagt galet.

What The Fuck!!
Här är den RIKTIGA stranden. Den omtalade Nissi Beach!
Helt underbart vatten!Vissa skrattade mest åt elendet :)Det vi inte nämner i detta inlägg är att hotelet kallade vi "hotellet gud glömde" bara så ni vet.

Tack!!! kära kollega för en trevlig vecka

Kram
/David som hade det så bra så han vet knappt


Semesterplaner

Nu har även jag SEMESTER i fyra veckor och en dag. Så fantastiskt skönt!

Jag ska njuta varenda sekund och ha det sådär underbart avslappnande skönt. Bara rå om mig själv och dem i min omgivning.

Först ut blir patrycja. Fast i detta fallet kanske det med är hon som får ta hand om oss på Cypern. Ayia Napa är visst en riktig feststad. Men trevligt och skönt ska det verkligen bli.

Sedan bli det vila i det tysta med Emil i en nybygd stuga i skogen nära vattnet. Ja det kan väl knappt bli bättre egentligen. Bara rå om varnadra och koppla bort allt vad Facebook och internet heter.

PRIDE 2011 drar sedan igång och varar i en vecka så då blir det desto mer fart och fläkt. Vännerna samlas och skakar loss till glitter och glamour. In i dimman helt enkelt.

Semestern avslutas lugnt i storstaden med treviga besök.

Trevlig sommar alla!

Kram
/David som njuter så mycket så han vet knappt


HANNA


Filmen man har väntat på med spänning är nu äntligen här. Fenominala Saoirse Ronan som spelar Hanna i filmen med samma, HANNA är helt makalöst outstanding. Actionscenerna är makalösa i sambios med den tunga och pampida musiken.  Det är snabba klipp och högt tempo och det blir sällan tråkigt. Man bara förundras hur denna skådespelerska lyckas.Hanna tränas växer upp i ett vintrigt lansdskap där hennes pappa lär henne allt om överlevnad. Mest för att göra henne redo för den dag då hon ska möta sin mammas mördare.
Det blir en fartfylld resa genom europa och vem man är.Vill man se mer av Saoirse Ronan är det ett klokt val att kolla in filmen Flickan från ovan som även den är mycket bra.

Kram
/David som gillade denna filmen så mycket så han vet knappt


Semesterplaner

Med ett öppet fönster bakom mig känner man en fläktande vind då och då som känns väldigt behaglig nu när denna sommaren är här med besked. Hettan är total under den klarblå himlen som varat ett par dagar nu lagom till allas semester. För det är väldigt många som har semester eller går på semester idag. Typ alla man känner men inte vi nej vi ska kämpa på i fyra arbetsdagar till innan det är dags för vår efterlängtade ledighet. Så den som spar den har.

Resan är efter lite om och men bokad och denna gång går den mot partystaden Ayia Napa i Cyper. Ska bli otroligt trevligt att få se något nytt och få uppleva den tillsammane med Emil & Patrycja. Men för mig är det lite långt med en kilometer till stranden. Men kollegan min säger att det är så nära så det ska bli spännade att se vad hon upplever som nära. Eller om man hinner dö av värmeslag innan man är på plats och kan hoppa i vattnet. Ett vatten som tydligen ska vara fantastisk. Kul ska det bli i alla fall.
Efter en vecka i annat land blir det några dagar i en enslig stuga i skogen nära till sjön. Detta har jag väntat på i ett år och nu ärntligen får jag bara vara och uppleva tysthet och lugn tillsammans med bara Emil. Skönt. Sedan kan man köra hårt under Pride. Men semester är inte slut där. Lite tid finns det över till spontana uppleveleser och kära besök.

Men innan semester är det jag som går till jobbet några dagar till och skurar, fejar och plockar eller leker med de underbara små barnen som också inväntar sommarlov. Det är ett bra jobb man har ändå. Eller hur?!

Kram
/David som njuter av sommaren men väntar efter semester så mycket så han vet knappt


RSS 2.0