God Jul
God Jul

&

Gott Nytt ÅrÖnskar

David


Vinter i år igenHistorien upprepar sig.... (vilken låt är det?)

En vecka kvar till till jul och vi kommer med största sammolighet att få en vit jul även i år. Historien om förra året verkar upprepa sig fast med ännu mer snö. Visst det är jätte vackert och mysigt men det går till en viss gräns.
Det är fint att se alla formationer som snön och isen bildar.

 
Mindre roligt är att bilen blir insnöad bara på några timmar. Inte blir det bättre utav att blogbilen gör en stor snövall framför bilen. Men jag säger då det, det är för väl att man har super däck så man kommer fram och loss :)I dessa mörka vintermånader har det blivit en del Super Mario spelande då vi har skaffat oss ett Wii spel. Nu ska vi bara ha en kontroll till och Mario Cart så vi kan spela båda två samtidigt :)
Till sist önskar jag att det slutar snöa så att jag vet att vi lätt och säkert kan komma ner till småland på tisdag då den efterlängtade julledigheten börjar! Ska bli underbart skönt och behövligt.


Kram
David som tycker att det är så fint med snö så han vet knappt


När minnet tryter...

Har införskaffat mig ett extra minne så att man kommer ihåg allt man ska hina med, särskilt så här i juletider.
Hittade en trevlig griffeltavla på Granit med tillhörande vit penna. Så nu kan jag texta fint och skriva små trevliga och gulliga meddelande till den jag tycker om.

Men nåder den som rör och skriver något innan att fråga...hihiMin fina adventsljusstake får vara med på ett hörn med! Imorgon tänder vi sista och tredje ljuset och påminner mig själv om att det är mindre än en vecka kvar till julafton. Och jag har två arbetsdagar kvar innan jag får lång ledigt. Så underbart!!Kram
/Daviv som har så bra minne så han vet knappt


Kejsarens nya kläder


Älskar mina nya byxor. Han inte använt dem än så det får vänta till ett val valt tillfälle. Även denna gången blev det favoritmärket. Provade först några andra modellern men dem satt inte bra alls. När jag var redao att gå därifrån utan några par så kom ed manlige expediten emd ett nytt par. Ett par som inte ens var uppackade och till försäljning för de hade kommit in samma dag. Men jag fick ett par och föll direkt. Så jag var den första med dessa :)

Kram/
David som älskar nya kläder så mycket så han vet knappt


Adventsmys

Julmånaden december är här och det med besked. Det sa bara smack så har hösten passerat och marken är täckt med vit underbar snö. Vi fick fira en vit 1:Advent vilket inte har varit vanligt de senaste åren...ok ett undantag var väl förra året. Det känns lite som att det kommer återupprepa sig vilket inte gör mig något då jag kräver att det ska vara vitt ute på julafton. Sedan behöver ju inte snön ligga i flera månader.

Har hunnit med lite adventspyssel så nu känns det mysigt och juligt här hemma. Men tomtarna får vänta några veckor till innan dem trippar fram ur sina vrår.

 

Jag är väl inte ensam om att ha utvecklat sin adventsljusstake. Blockljus med metallsiffror fick bli en kreation som jag känner mig nöjd med. 

   

Några julblommor ska man ju ha så klart och årets Blossa glögg smakar fantasktik. Som en liten kall sup i höstmörkret som värmer även som kall.

Bakning tillhör en favorit och ett måste till jul. Nu kan fikagästerna komma när dem vill för frysen är fylld med härliga saffransbullar med olika form och smak.

   

Kram/
David som älskar julmyset så mycket så han vet knappt


RSS 2.0