Orkar inte...ser framåt

Usch nu är jag bara så trött på allt folk, vill bara åka hem, ta det lite lungt för att sedan krypa ner i sängen och sova. Men nejdå då ska det komma ytterligare människor som man måste träffa. Vara sovial mot men nej jag orkar inte. Hälsade och satte mig här medan de pratar. Det blir bäst så. Dagen som redan har varit full och besök har det redan varit. De gick nyss men då kommer det någon annan. Ja det är väl så det är här och bara att vänja sig när det gäller familjen Aden.

Imorgon bär det av till Jönköping och jag längtar så fruktansvärt mycket. Ska bli så underbart roligt och härligt att träffa systrarna, föräldrarna och morföräldrarna igen. känner att jag behöver det. Tempot där är helt annat. Lungare och inte alls samma tidsoptimism som finns här.
Här är allt hektiskt allt ska ske nu eller så drar tiden bara iväg och man undrar vart dagen har tagit vägen. Jaja...

Nu är jag bara negativ men det är så det känns för tillfället och då skriver jag det.

KRAM
/David som bara känner sig negativ men ser fram emot morgondagen så mycket så han vet knappt

Ringer om fem minuter...kan vara att man ringer imorgon...

God förmiddag!

Idag sov jag riktigt länge, låg och snosade så gott medan Emil låg bredvid och lekte med datorn.
Nu sitter jag här framför datorn i min ensamhet och det är jätte skönt faktiskt. Efter en intensiv vecka med vänner, Emils familj och släkt kan det vara skönt att få vara för sig själv ett tag. Jag är av den person att jag tycker att det är skönt att bara få vara, tänka och ha de lite lungt och skönt.
Jag skrev att jag sitter framför datorn, har fått mig några härliga skratt genom YouTube ;) Har tagit en nostalgitripp genom Björn Gustafssons succe i melodifestivalen. Han är ju bara så rolig. Det senaste inslaget är från ESC 2008 då han lämnar sveriges röster. Han är helt borta, pratar löjligt dålig engelska och ger Sverige 12 poäng i slutet. Ja det är ju bara så himla underbart bra.
Pratade med min underbara syster idag på telefon. Jag ringde henne igår men då hann hon inte prata så hon sa att hon skulle ringa upp om fem minuter...fem minuter i hennes liv kan vara väldigt långa hihi. Hon ringde tillbaka idag på förmiddagen ;) hon är så rolig. Vi pratade om att jag och Emil ska åka förbi Jönköping några dagar nästa vecka. Mina systrar med familj och mina morföräldrar ska ut på landet och äta jordgubbstårta...det vill jag också vara med på. Får ju aldrig vara med på sådna utflykter eller tillställningar när man bor i Stockholm.

Måste avsluta med att tacka Anneli för en trevlig middag igår på restaurangen. Tack! Det var så gott.

Kram
/David som älskar lugnet av att vara själv en stund så mycket så han vet knappt

Kul att shoppa när man är tät ;)

Då har man varit här i staden Malmö i tre dagar och det har bara varit en massa shopping hit och dit...på REA då förståss :)
Så mycket som jag har handlat under dessa dagar det har jag inte gjort på typ ett år men det är kul när man hittar något som man fastnar för och är billigt.  Det har mest blivit kläder, en snygg svart jacka som man kan ha när man ska gå ut och se lite vårdad och städad ut.  Den är jag jätte nöjd med. Sedan har det blivit lite olika tröljor i stickat. Någon t-shirt och ett skärp från TIGER ;) Skor har det också blivit ett par. Och säkert en hel del annat som jag inte kommer ihåg att jag har köpt.
På lagerhouse hittade vi snygga fyrkantiga tallrikar så det köpte vi sex stycken utav. Av Emils mormor och morfar fick vi en kandelaber med svarta ljus som inflyttningspressent. Den kommer passa som en smäck i köket. En brun rund matta till vårt tv rum har också packats in i bilen. Den kommer förhoppningsvis att passa perfekt. Och vad billigt, nästan så man skäms.
Men det är ju som jag sa till Emil när vi satt och åt lunch..."det är lätt att shoppa när man är tät" ;)

Imorgon bär det tillbaka till Nybro för att träffa emils familj igen det ska bli trevligt. På kvällen ska vi göra något tillsammans. Ser jag fram emot :) Så då blir det väl att gå mannikäng så alla får se de fina kläderna och fröhoppningsvis blir det lite fotogrfering på kvällen...leka fotomodell :)

Kram
/David som har shoppat så mycket så han vet knappt

Prat prat prat...shopping och en massa skratt

Igår var en härligt trevlig och mysig dag som gick i humorns tecken tillsammans med Emil och hans släkt.

Vi är nu i Malmö och bor i Emils morbror Jonas lägenhet. Han är så snäll som låter oss bo här så vi slipper bo på hotell eller hos emils mormor och morfar. Visst hade vi kunnat bo hos dom oxå men nej inte i längden då hade mina öron trillat av efter två dagar. Emils släkt är nämligen av den graden att de pratar oavbrutet typ. Inget illa menat men det kan bli lite för mycket till slut. Har nog aldrig träffat någon som vill så väl, som emils mormor, men som kan prata sönder vilka öron som helst. Ett intressant senarioe skulle ju vara att få gå på släktträff med Emil. Skulle man klarar det? ja klart man skulle men man skulle nog inte få en syl i vädret haha...

Nej nu åter till gårdagen...
jag och Emil gick på stan på förmiddagen och det handlades en hel del på REA faktiskt det var kul. Hittade Två töjor och ett par skor. Ett ljus som passar till våra gardinter i tv rummet och en stolsdyna, som är brun med vita prickar som vi ska ha till våra utemöbler på vår balkong. Kruxet är bara att det fanns bara en men vi hoppas på att det finns en likadan i en annan affär. Så det var en lyckad shoppingrunda. 

Det blev ett besök hos Emils moster på eftermiddagen. Hon bjöd på kalopps och färskpotatis. Vi pratade skit men även några djupa samtal om man ska ska skaffa barn och hur man då vill göra i så fall mm. det är ju inte det lättaste som homosexuellt par.

Dagen avslutades med ett besök på Fredriksdalsteatern där vi tittade på Eva rydberg i "Rabalder i Ramlösa". Det är andra året i rad som jag och Emil är där men denna gången fick vi med oss Emils mormor och morfar också, det var mycket trevligt och de uppskattade det oerhört mycket. Under föreställningens gång blev det många härliga skratt. Och med mitt skratt som hörs över alla andra så fick man en del blickar från de som satt framför men vad gör det, det bjuder jag på. Jag tycker i alla fall att Eva Rydberg är en fantastisk komiker och skådespelare som jag hoppas att man får se mer av fram över.

Tack för en trevlig dag!
/David vars öron kanske snart trillar av men vad gör det jag tycker om Emils släkt så mycket så jag vet knappt

Många olika personligheter i en och samma kropp

Nu sitter jag här och ska skriva något trevligt som kan vara intressant för trogna läsare men även locka nya läsare. Men vad lockar nya läsare? Jag vill skriva något kul, intressant, viktigt och tänkvärt...hmm.

Min blogg handlar om hur unik jag är och det är jag för alla människor är unika på något sätt. Nu menar inte jag att jag är mer unik än andra. Sedan kan man uppfattas olika beroende på med vem man pratar. Min släkt och mina vänner skulle uppfatta mig väldigt olika och på många olika sätt. Det har jag märkt när man pratar med dem om hur man är. 

Skulle min mamma beskriva mig och kanske även flera andra, men framför allt min mamma skulle hon nog tycka att jag är tyst, eftersom jag inte pratar allt för mycket när jag är med familjen. Sitter oftast tyst och bara iaktar för säger jag något så är det ändå ingen som lysnar. Att jag håller mina tankar och funderingar för mig själv och har svårt att prata om känslor. Ensam för att jag inte har så många vänner men även glad för jag älskar att skratta. Den uppfattningen tror jag att hon har om mig för det är väl så jag är när jag är med henne eller med familjen. Det kanske låter trist och konstigt men det är väl sådan jag är när jag är med släkt och familjen.

Skulle du däremot fråga några av mina nära vänner, Jennie eller Anneli så skulle du få ett helt annat svar det är jag helt säker på. De skulle beskriva mig som, alltig gald för jag alltid ler skrattar ofta och har humor. Pratglad för jag är sällan tyst. Hörs på ett eller annat sätt.

Beroende på vem jag är med så har jag olika personligheter. Är det bara jag som hat det eller har alla det så? Nej jag tror inte alla har det som jag. Men vad beror det femonen då på? Självklart handlar det om mig själv men även de jag är med och hur de påverkar mig. Om jag känner mig trygg, sedd, bekräftad mm....

/David som faktiskt är så unik så han vet knappt

Ramelarp...lantstället med kärlek

Då har man semester då och imorgon börjar den på allvar. Ute regnar det men jag hoppas verkligen att solen kommer inom de närmaste dagarna för min semester ska vara solig och varm.
När jag tänker på sommar, sommarlov och semester så kopplar jag de orden direkt till alla mina besök på landet. Ramelarp som lantstället heter ligger mellan Österbymo och Rydsnäs. Där har jag tillbringat alla mina sommrar under hela min uppväxt. Det har inte gått en enda sommar utan att jag har vait där men nu börjar det känns som att den epoken är över. Fast jag hoppas så innerligt att den inte är det.
Den tiden då man har fått vara där har varit de bästa i mitt liv. Ramelarp för mig är Kärlek, Dofter, kossor, Skratt, Mjölkning och många många mer saker men det går inte räkna upp alla. När man var liten var man där med familjen. Men det kom till en punk då jag började åka dit själv med mina morföräldrar. Dessa veckor kommer jag aldrig att glömma för dom är heliga för mig. Så roligt, spännande och underbart som vi har haft det det är det många som kan vara avundsjuka för. Det är faktiskt inte alla som får tillbringa tid på landet och allt vad det innebär. Att gå upp kl 06.00 på morgonen för då är det dag att mjölka. Att gå och hämta korna i hagen har jag gjort många gånger tillsammans med Ingerid Petre eller helt själv. När alla kor står i båsen och äter och idisslar så är det dags att börja mjölka. I början var man bara med för att titta på men ju mer man lärde sig ju mer fick man hjälpa till med. Till slut kunde man alla moment själv och det var en känsla som inte går att beskriva. Vid ett tillfärll gjorde jag hela jobbet själv för Ingerig var tvungen att göra annat men fanns hela tiden i närheten.
Att under dagen bara kunna göra vad man vill och bara ta det lugnt och känna lunget tillsammans med världens bästa mormor och morfar. Att ta ett parti kort, spela boccia eller åka och bada. Eller plocka bär som jag och min mormor har gjort flera gånger. Som vi ha kämpat bland snår och mygg men hallon och smultron har det blivit i vår lilla mugg ändå. När man kommer hem äter man dom med grädde och bara njuter.
För att sedan åter en gång till på dagen men nu på kvällen gå till ladugården för att göra dagens roligaste syssla ytterligare en gång.

Nu är man i den sitsen att mjölkproduktionen har lagts ner men Ingerid och janne bor kvar men tyvärr kan man inte bo i det "gamla" huset för där bor de nu efter en renovering. De börjar bli gamla och man vet inte hur länge de kommer att bo kvar.

Men en önskan har jag att kunna ta med min mormor och morfar ditt upp i sommar så att de får komma dit i år för förr året blev det inte av tyvärr. Man vet ju inte hur länge de orkar eller har hälsan för att kunna åka dit. Ska göra allt för att komma dit med dom för gör inte jag det vet jag inte vem som tar saken i egna händer å får det gjort.

Ramelarp och allt som hör det till kommer jag aldrig att glömma för det är ett dela av mitt liv. EN VIKTIG DEL I MITT LIV.

/David som älskar ramelarp så mycket så han vet knappt

Ensam är stark

Då var det midsommardagen idag då. Undrar vad som kommer att hända idag...när det bara REGNAR :( Men nu ska vi inte gå händelserna i förväg då vi måste skriva lite om gårdagen.
Någon röjarfest blev det aldrig och det är jag glad för. Det började trevligt och lugnt med midsommarmat...sill, färskpotatis, ägg, gräddfil med gräslök...och lite annat serverades hos ett par kompisar till Emils föräldrar. Det var gudomligt gott. Eftersom man blev så mätt orkade man inte äta några jordgbbar direkt efteråt men de kom ganska snabbt fram. De var så goda och man var ju bara tvungen att ha socker på, då blir det ännu bättre. Till dom röda gubbarna serverades det OVISPAD grädde det var ju mindre roligt men det gick ganska bra det med. Alla har vi olika sätt och smak när man äter gubbarna. Jag har alltid vispad grädde och där kan min mamma hålla med mig om att det är det godaste.

Framåt kvällen bar det av till festen med ungdommarna eller yngre vuxna i alla fall. Vi välkomnades av vår vän kalle som då var riktigt på lyset men så trevlig och glad att se oss. Jag tycker kalle är så himla trevlig, snäll, snygg och charmig. Sedan läser han ju till lärare...precis som jag är...så då får man ju ett pluss i kanten. Jag fick fort en öl i handen för att komma ikapp...emil körde. Men ikapp kom jag aldrg, är inte så glad i öl. Gasolgrillen tändes och det var dags för att grillla vårt fina kött vi hade med oss. Men vilken tid det tog. Trode aldrig att det skulle bli klart. Under tiden hann vi spela Nintendo wii. Det hade jag aldrig provat och det var väl sådär faktiskt. har fört så mycket om det men nej det var inte in grej. Vi spelade bowling och jag kom sist. jaja allt är inte å vinna. Nu är köttet klar och potatissalladen ställdes fram och det var dags för att äta. MMM så gott...eller ja om köttet hade varit klart ja, men det var lite för rött för vår smak så det va bara att lägga det på grillen igen. Men till slut var det bra och man kunde äta igen.

kvällen skulle även innehålla lite sällskapsspel. Vi spelare resespelet "när och fjärran" jag var i lag med Therese och var ladda men efter bara ett litet tag så var hon tvungen att gå för hon skulle jobba dagen efter :(  Ja då blev jag ensam och alla andra var två. Men men man ska inte ge upp för det. Spelt gick ut på att svara på frågor om alla världsdelar. Jag klarade fråga efter fråga och kännde mig så duktig...även om det var en hel del tur men det behöver vi ju inte lotsas om ;) jag tog hem spelet. Det är jag stolt över...ENSAM ÄR STARK helt enkelt.

Ha en fortsatt trevlig helg!
/david som är så stark så han vet knappt

Konsten att fira midsommar...

Då var det midsommarafton då. För många innebär det fest fest och åter fest. Det är för många ganska viktigt och då särskilt de yngre att det ska vara en massa alkohål på bordet. Man ska supa sig dyngrak så man inte kommer ihåg vad som har hänt under kvällen. man ska supa så man inte kan stå på benen. Och hur roligt är det? Nej inte så värst enligt mig. Hur roligt är det å vakna upp dagen efter och må skitdåligt på grund av att man drack för mycket dagen innan? Men det är ju inte mitt problem hur andra gör.
Klart att jag kan dricka ibland men jag gör det med måtta. Klart jag kan tycka att det kan vara kul att bli full någon gång då och då men jag brukar alltid kunna håll mig på rätt sida av gränsen för att inte bli för full. Klart man har gjort några snedsteg men det är verkligen inte många. Sedan har jag turen att aldrig bli bakfull på det sättet att jag inte kommer ihåg vad som har hänt dagen innan. Vad det beror på vet jag inte men jag är glad att det är som det är.

Årets midsommarafton kommer att gå i skrattets och glädjens tecken tillsammans med vänner och Emils familj. Det kommer att bli grillning och spelkväll vilket känns alldeles perfekt för en lyckad midsommar. Alkohål kommer att finnas men jag kommer att ta det lugnt. Jag siktar in mig på att vinna alla spel och tävlingar ;)

GLAD MIDSOMMAR ALLA GLADA!
Ta det lugnt ikväll....

/David som ser fram emot kvällen så mycket så jag vet knappt

Äntligen semester

Jaha då hade man semester nu då i fyra veckor. Ska bli så härligt och jag behöver det verkligen efter en händelserik vårtermin. Avslutade jobbet med att säga hej då till alla barnen och då särskilt de som slutar och ska börja i förskoleklass till hösten. Lycka till i framtiden säger jag till dom!!

Sedan bar det av med bil till Nybro för att träffa Emil och hans familj. Det var ett trevligt återseende även om det blev snabbt för det var direkt i säng som gällde efter en lång färd men bil. Över fem timmar tog resan. Fruktansvärt tråkigt och långsamt. Långsamt var verkligen ett bra ord för den resan. Det var ju inte bara jag som skulle ut och åka om man säger så. Först var det kö utanför Södertälje som det alltid är. När det väl släppte tänkte man att nu kommer det att gå smidigt men inte då. När man kommer till Söderköping då stog det helt still sedan började det rulla sakta. Ja det är ju tur att man inte har brottom. Men det var inte alls roligt ville ju bara komma fram. Sedan blir man så irriterad på de bilar som kör om den långa kön bara för att komma längre fram...suck.

Hungern kom närmare och det blev dags för lite mat. Sibylla blev ett bra alternativ. När man sitter och njuter av en hamburgare och strips med cola så kommer det in en jätte. Ja det ser verkligen ut som en jätte. Den killen som kommer in var verkligen gigantisk. Lång, stor och kraftig. Det roliga är att han kommer med en kompis som är så liten, ja mindre än hälften så stor. Men man får ju inte börja skratta så är det.

Resan fortsatte smidigt och fort gick det med sista biten Ibland e det allt lite kul å busa genom att köra lite fort :)

Nu sitter jag här i sängen på ett 5 stjärnigt hotel...eller hotel å hotel det känns så. Rummet är fint och mysigt och det var tända ljus när man kom in. Jag bor med Emil hos hans föräldrar det är minst lika bra som hotel. Jämte mig ligger hjärtat mitt och lyssnar på en ljudbok, Flickan som lekte med elden heter den visst. Har inte läst den själv men ska väl ta och göra det någon dag. Men jag läser hellre själv kan inte konsentrera mig när jag lyssnar. Han är så duktig Emil och jag älskar dig.

Gid natt!
/ David som är värd sin semester så mycket så han vet knappt

Hur blev det som det blev?

När man tänker närmare på livet så är det allt väldigt mystiskt. Ibland kan jag knappt fatta att det är sant. Att man har fötts in i denna  värld. En värld som en gång har skapats. Men hur, ja det är verkligen en alldels för svår fråga för att ens fatta. Hur kan det bara bildas? Var kommer allt ifrån? Hur började det? Är allt sant som man har lärt sig om gud som skapade allt på sex dagar å vilade på den sjunde. Var Adam och Eva de första männinskorna på jorden. Hur vet man allt det? Jag kan i alla fall inte få in i min hjärna hur det en gång har börjat. Det funkar bara inte. Jag kan inte se det logiska i att det bara kan ha bildats men det måste ju ha gjort det nån gång...eller? Lika dant med Rymden hur kan den vara oändlig? Det funkar inte. Jag blir helt snurrig av allt.

Man föds sen dör man. Vad är mening med det? Jag kan fatta att man föds för det vet man hur det går till rent praktiskt. Men att en människa kan skapas utifrån bara ett ägg å en liten spermie. I en människas kropp. Hur funkar det? Det är ju fantastiskt att det fungerar men ändå så konstigt. Sen att man dör är ju även det ganska logiskt, till slut orkar man inte. Men vad händer sedan, när man är död? Vart tar man vägen då? Försvinner man bara å är helt borta eller återföds man till någonting annat. Nej det kan jag inte heller fatta. Jag kan helt enkelt inte förstå vad som händer efter döden...eller vill man förstå?
Jag tänker många gånger på döden. Särskilt på närstående. Vad händer när de dör. De är helt bort å man kommer aldrig att få se den människan igen det är så konstigt så jag vet knappt. Och så tragiskt men troligtvis sant. Och när jag själv dör vad kommer jag att göra då? Gör man inget eller flyger man omkring. Jag tor inte man bara kan vara helt borta det måste vara någonting annat.

Om nu gud har skapat oss eller vem det nu är varför skapade han/hon oss som vi är nu? Varför skapa något som sedan kommer att försvinna?

Det ställs många frågor i detta blogginlägg men inga svar bara ren förvirring. En massa tankar och frågor som snurrar som aldrig kommer att få några svar. Inte så länge jag lever i alla fall.

/David som tänker så mycket på livet så han vet knappt

Älskar min familj så mycket!!

Jag flyttade hit till stockholm den 20 April 2008, jag såg fram emot det. Att få börja på ett nytt jobb, lära känna en ny stad, träffa nya människor...ja utvecklas helt enkelt.
Mina föräldrar har varit här uppe en helg å sett hur jag har det, det var himla trevligt. Och mina systrar hjälpte mig att flytta så de vet också hur jag har det här uppe.

För snart två veckor sedan var jag för första gången nera i Jönköping igen efter flytten. Det var jätte trevligt att få komma dit igen å träffa alla. Det fall in sig så bra att det var kalas den helgen för mitt syskonbarn Ida som fyller 6 år. Då fick man tillfälle att träffa alla. Första mötet med min syster Karin var jobbigt fast kul. När vi kramades så började vi båda två nästan att gråta. Det var känsligt. Det hade blivit glädjetårar. Det var några timmar som var jätte trevliga och vi hade mysigt och roligt ihop.
Men så kom det då det var dags att åka hem. Det blev många långa och hårda kramar. Först i bilen hem med Emil så slog det mig hur mycket jag älskar min familj!!! jag hade inte tänkt så mycket på det under tiden man bodde i stockhom för då var man mitt uppe i allt nytt. Det var jätte jobbigt under den resan hem. Det fälldes tår efter tår. Jag har nog aldrig tidigare sakt de orden "jag älskar er" till min famil. Men det ska jag ändra på nu.

Mamma du finns alltid där för mig. Bjuder hem mig på söndagsmiddag och maten smakar alltid så gott.
Pappa du är alltid så generös och hjälpsam.
Linda man kan prata med om allt och som har stöttat mig genom kärlek, skola och flytt mm.
Karin Som har stöttat mig genom allt. som har de bästa barnen att vara barnvakt åt när ingen annan kan eller vill. Jag gör det med glädje. Blir glad å rörd när du sa -vad skulle vi gjort utan dig...du har alltid ställt upp.
Mormor som är min förebild i livet. Som lagar de godaste köttbullarna och dit man alltid e välkommen.
Morfar som är ett geni på kortspel och som säljer sin bil till mig.
Lasse som låter mig vara den jag är och som är världens bästa pappa för det är du verkligen.
Henrik som säger -coolt när jag kom ut och som har hjälpt mig genom högskolan.
Alva som alltid är så snäll och duktig och som jag är fadder åt.
Ida  som har det mest smittande skarattet.
Oskar som säger -David kommer...nä säger karin...jo David kommer och lägger huvudet på sne när han undrar om jag kommer på Lindas kalas.
Farmor och farfar som tidigt gick bort men som fortfarande finns i mina minnen. Farmor som lät mig diska ren disk för jag tyckte det var kul. Farfar som alltid drack mjölk med lingon.

Tack för att ni finns i mitt liv och jag älskar er alla så mycket.

/David som älskar sin famils så mycket så han vet knappt

Vänskap

Jag har aldrig varit den som har haft en stor umgängeskrets. Aldrig haft många vänner. Under min uppväxt har jag ofta hållit mig för mig själv. Vad det beror på vet jag inte, men kanske är det en osäkerhet eller så har man inte varit tillräckligt omtyck och populär. Jag har väl varit den man har umgåts med när det inte har funnits någon annan. Det har tagit hårt på mig. Jag kan fortfarande höra min ammmas ord ekande i huvudet på mig. -ska du inte gå å leka med någon, -ring en kompis, -du sitter alltid sjäv tycker du det e roligt? det är fraser som min mamma har sagt till mig hela min barndom. Nej jag tyckte inte det var kul å vara ensam men det var inte så lätt. Vill ingen leka med mig så vad gör man. Jag gick ofta ut bara för att kolla om någon var ute eller hemma men det var ofta man kom hem efter en liten stund å då kommer det -är du redan hemma...

Nu har man gått igenom Högskolan och hittat en massa vänner. Jag var populär alla ville vara med mig. Hur kommer det sig att det kan ändras så? Har jag blivit säkrare på mig själv. jag vet inte. Jag vet bara att jag är så lycklig och glad för de 3 1/2 åren jag hade på höskolan. Jag växte som människa flera meter...eller det känns så men jag e fortfarande kort. Jag var duktig klarade mig bra både själv och med andra. Jag skrattade men framför allt jag vågade prata. Jag har nog aldrig pratat, skrattat och varit så framåt som jag var under den tiden. Och det har faktiskt hållit i sig. Under denna tiden i mitt liv har jag fått de vänner som ännu idag är mina rikitga vänner. Jennie som jag hade praktik med. Vi hade aldrig pratat med varnadra innan vi kom till praktiken en måndag i December 2004. Vi klickade direkt. Det roligaste är när vår handledare frågade oss efter två dagar om vi har känt varnadra länge. hahah... nä vi träffades först nu på praktiken. -Oj, sa han man kan tro att ni har känt varnadra hela livet. Jag och Jennie har alltid roligt tillsamman. Glömmer aldrig när jag ska sitta i hennes cykel korg å vara ET. När det bara är jag som skrattar när vi e på bio och ser på Pirates of carrbien 2 eller när vi ska äta semla på ett sex caffe med fönsterbord...undrar om man får påtår där. Eller när vi bestämmer att nästa gång vi ska gå på bio ska vi ha med pickning å rosta bröd. Men våran "platta mage till nyår" klubb den dog ut, hihi vi gick på stan å såg en hel del som kunde vara med i den klubben.
Och Anneli min anneli jag äslkar dig så mycket. Du är så rolig, fin och alltid glad. Tack för att du finns i mitt liv. Tänk vad ett sms kan leda till :)

Men nu sitter man här ensam i Stockholm med en pojkvän å två katter. Inte en enda egen vän finns i närheten alla bor någon annan stans. Jag vill inte bara ha emils vänner som mina vänner. Jag vill hitta egna vänner som bara e mina. Som man kan ringa till å fråga om den vill ta en fika eller en promenad. ja vad vet jag. Jag hittade en fantastisk vän men han e nu borta för jag förstörde allt. FAN.

Var hittar man nya vänner???

/David, som vill ha vänner så mycket så han vet knappt

Ja, jag är unik

Nu har även lilla jag skaffat en blogg.
En blogg som kommer att handla om livet, mina upplevelser och mina tankar.
Jag tänker inte börja min blogg med något negativt eller trist nej nu ska vi vara positiva och glada.

Idag har jag och min Emil varit inne i stan och shoppat. Det började med en trevlig och god lunch på en grekisk restaurang. Äntligen hittade vi en restaurang som man vill komma tillbaka till.
Efter lunchen var det dags för lite shopping. Vi hittade en klädaffär med en massa snygga men dyra kläder. Jag shoppade loss i alla fall. Man måste unna sig det ibland. Det blev ett par jeans shorts och en tröja...riktigt snyggt och DYRT.
Hittade även Maja gullstrands senaste skiva som jag bara var tvungen å köpa. Den var bra och kommer att spelas flitigt framöver.
Dagen avslutades med ett farväl då Emil skulle åka tillbaka till Nybro. Jag vet att du e orolig men allt kommer att gå jätte bra imorgon. Och om ett par dagar kommer jag efter med Irma och Wera.

Jag älskar dig Emil!
Sen vill jag tacka Therese som hjälpte mig med denna blogg, Emil vill att den skulle vara på engleska men nej där går gränsen...jag hatar ju engelska.

/David, som är så unik så jag vet knappt

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0