En härlig dag

Ljusen är tända lite här och var i lägenheten och ger skenet av något vackert. Kycklingsalladen står och drar till sig några minuter innan det är dags att sätta gaffeln i den & bubblet ligger på snabbkylning i frysen...man kan ju inte vara hur förberedd som helst lite impulsbeslut måste man ta här i livet.

Emil ligger på matta med katterna omkrings sig och läser medan jag sitter här i soffan med datorn i knät. Kan väl erkänna att det kan vara en vanlig syn här hemma om kvällarna. Vi kallar det att ta det lugnt vilket man sak göra om kvällarna.

Idag har vi utnyttjad tiden till fullo. Steg ur sängen lite efter åtta vilket efteråt känndes extra skönt för man får då så mycket tid till annat. Frukosten avnjöts vid teven med ett avsnitt av nya favorit serien "Harpers Island" som jag äntligen fått hem på DVD.
Gjorde sig snygg för att fara in till Farsta som firade 50 år. Gick i affärer och provade vinterjacka efter vinterjacka men inget föll varken mig eller Emil i smaken så vi åkte hem med em kasse med lite mat och några fina blommor.
Hiner vara hemma en liten stund innan nästa, lite med kutlurella projektbörjade.

En snabb fika få underbara Gunnarsons hann vi med innan vi gick vidare till biografen Viktoria och kollade på "The Kids Are All Right". En film vi båda länge har väntat på. En underbar film med fantastiska Anette Bening & Julianne Moore i huvudrollerna som läsbiskt par. Det blev många skratt som känndes i kroppen. Kan skarpt rekomenderas till alla filmälskare.

Kvällens tvtablå vill man inte ens läsa så dålig är den...vi kollar i stället på "Flickan från ovan" hoppas den är så bra som den verkar. Någon som sett den?

Kram
/David som gillade the kids are all right så mycket så han vet knappt


Kommentarer
Postat av: Jennie

2010-09-25 @ 21:12:49
Postat av: Jennie

Då ska jag passa på att se den snart! Jag har också sett fram emot den. Hoppas att allt är bra med er. Hälsa Emil! Kram

2010-09-25 @ 21:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0