Så mycket bättre

Insåg när jag öppnade ögonen på morgonen idag att vi hade sovit i tio timmar. Klockradion visade några minuter i tio och vi hade inte gått upp än. Troligen var det nödvändig sömn men så länge brukar det inte bli. Jaja kanske inte så konsigt att man har känt sig lite småtrött hela dagen. Sover man för länge så är man trött hela dagen sen.

Dagen har flytit på och började med en enkel med god frukost. Messade med vår kära bilmekaniker och bestämde tid för däckbyte. Lunchtid passade honom bäst så det vara bara att innfinna sig i hans garage vid halv ett. Skönt att slippa stå ute i detta pissreng som har besökt oss hela dagen.
Man vill ju inte motgå lagen och köra olagligt. Därför blir det så mycket bättre med dubbdäck under vintermånaderna. Som så många sett så har det vita redan gjort ett snabbt besök men har redan regnat bort, i alla fall här hos mig. Lyckades dock ta mig till och från jobbet under fredagen med sommardäck då det vräkte ner snö.

Väl hemma igen och med hungriga magar åt vi resterna av den fantastika Flygande Jacob som fanns kvar sedan i fredags.

Tvättkorgen svämmar över och som tur är så fanns det en tvätt tid över till oss nu i eftermiddag. Det bli så mycket bättre när tvättkorgen är tom och kläderna är rena igen.

Vill även säga att vi har hittat flera nya tv program som vi har fastnat för. Ikväll är det den spännade men lite röriga "The Event". Imorgon är det andra avsnittet av "Våra vänner liv" som man skrattar gott åt. Men höjdpunket var igår, fast vi såg reprisen idag då kära ComHem inte fungerade som det skulle. Programmet heter "Så mycket bättre" och är så underbart härligt. Att höra Tomas DiLeva tolka Lars Berghagens Sträck ut din hand var något utöver det vanliga.

Lite tips i höstmörkret!

Snart är det dags att tända ljusen igen! Himmel vad det går åt värmeljus i dessa tider men det gör inget för det är underbart med ljus som brinner i mörkret!!

Kram
/David som tycker att det blir så mycket bättre med tända ljus så han vet knappt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0