Eourovision Song Contest 2009, Semifnal 2

Dansande björnar...det är väl bara Ryssland som kan göra det! Hörde ni Waterloo på dragspel...det gjorde jag.

1. Croatien: Slätstruken & tråkig! Här händer det inte mycket...

2. Irland: Glöm Logan...här kommer det rockande tjejer...men jag vet inte om det är så mycket bättre?! Låter som allt annat. Kan säkert ta sig vidare...

3. Lettland: Här intar en lite smått galen man scenen, och han gör det faktiskt bra. Jag gillar det på något underligt sätt. Han måste vara helt slut efter ett uppträdande!

4. Serbien: En sång om skor...jaha ska bli intressant :) Håret slår ju Elisabeth Höglunds med hästlängder. Men vad tycker jag då? Ja komiskt är det men rent sångmässigt är det dåligt. Men det kanske behövs ett sånt bidrag i finalen!?

5. Polen: I don´t wanne leave...det låter bra det , stanna du till finalen. Vacker ballad men hade fungerat mycket bättre med en kraftigare & starkade röst.

Än så länge har det inte varit mycket att ha...men det blir det ändring på nu!!!


6. Norge: Segertippad! Den här låten har ALLT!!! En sångare med bra röst, spelar ut hela sitt register med ansikts -och kroppsuttryck. Här finns en fiol, underbara dansare som gör nya moves och pyroteknik. Äntligen en sångare som ler. KUL! BRA! Klar finalist. VINNARE??? ja!


7. Cypern: Det här gillar jag! Spännade och snyggt och enkelt men ändå nytänkande. Kunde ha varit en bättre sångare.

8. Slovakien: En sångare som inte kan titta när hon sjunger kan inte komma vidare till en stir final. Det här var ändå inget bra.

9. Danmark: Låter som Ronan Keating men det e en helt vanlig dansk snygg kille. Ett härligt dunk...med en bra refräng. Men jag saknar det där lilla extra...men den ska till final.

Dessa tråååkiga programledare!


10. Slovenine: Börjar fräckt. Men vad coolt det hade varit om de hade spelat på riktigt. Det låter ju så häftigt men ser lite töntigt ut. Sången kunde dock varit lite med genomtänkt. Men den kommer till final får man hoppas.

11. Ungern: Danse with me...ok gärna om du byter byxor. Snygg början sedan e det ok. bra låt men det kunde varit ännu mer ös. Lite Andreas Lundstedt fast sämre.

12. Azerbadjan: Svenskt inblandat...Den här refrängen sätter sig som en smäck. Den kommer självklart till final och har verkligen något att säga till om när den väl är där. Nu vill man bara dansa!!!

13. Grekland: Mer svenskt inblandat. Perreli catwalken är tillbaka :) I det här nummret händer det jätte mycket. Rullband, pjäxor på rullbandet som gör att dansare och sångare kan luta sig framåt utan att de trillar. Catwakeln höjer sig och sångaren är högt uppe i luften. Inovativt. Lite fame varning men det funkar ju. FINAL!

14. Litauen: Nä! Tråkigt...

15. Moldavien: Ja här var det energi men inte så värst intressant. Folkdans...hmm

16. Albanine: Det här är snyggt enkelt och bra. Fantastiska dansare!! Vem kan snurra så på huvudet??? Å där kom carolafläkten :) Kul att det använder sig av dansarna på ett spännande och nytt sätt. BRA!!!

17. Ukraina: Alltid intressant och bra land...hur är det i år? Ok låt men det det händer alldeles för mycket på scenen. Lite tjatig...men kommer säkert till finalen.

18. Estland: Spännande! Enkelt och snyggt vilket gör att man inte kan annat än att tycka om det. Skönt med något som inte bara anspelar på sex acj häftiga nymmer. Magin växer så det ryker om sångaren. Här har det verkligen fått till text och MUSIK. Den här skulle lätt kunna vinna på Lördag! Min favorit.

19. Nederländerna: Lite hansson Carson och Malmkvist varning :) Är det inte en gumma med trumma så är det i år en mullig kvinna med skivspelare på magen. Kul. Men det här är faktiskt inte så dumt, trots allt. En riktig Schlager!!!!

Dagens semifinal var bättre än den första. Och den blev bara bättre och bättre ju längre tävligen pågick.
Så här tycker jag...följande bidrag ska vidare til final.


Norge
Estland
Azirbadjan
Cypern
Nederländerna
Grekland
Albanine
Ungern
Danmark
Slovenine

Nu väntar vi bara på resultatet!
Kram
/David som tycker estland va så bra så han vet knappt


Kommentarer
Postat av: TucciT - Svar på kommentar

Hejsan!

mjo mewn de e ju så.. många åär tyvärr dåliga på o hös av sig eller svara.. vilket jag tycker e skit trkigt..

hehe.. jag har inte syftatpå dig David men tack iaf för du skrev :) ler..

aaa snart kommer jag upp o sen blir de kolmården också.. ska bli så underbart kul hihi..



tror du din lilla systerson är liak glad denna gången? :D



KRam Kram

2009-05-15 @ 10:52:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0