Bilder från den gågna helgen



Vaknar upp och det är Måndag morgon, dags för veckans första arbetsdag. Skönt att våren var här på allvar i helgen men var man inte deprimerad redan innan lära man bli det av att titta ut genom förnstret denna morgon. Marken var täckt av snö och inte en skymt av solen. Var tvungen att ta ett kort för att bevisa att så var fallet.



Nybakat brök är bland det härligaste som finns. Att känna doften i näsan och känna smaken i munnen. Allt detta fick man uppleva i helgen...men kom inte och tro att jag har ställt mig att baka. Handlade detta fantastiska bröd, som dessutom är bakat utan tillsatser. Och lika gott att rosta var det med.




Har införskaffat en ny lampskärm. Det var allt lite mörkt i köket så det var på tiden. Lampfoten hade vi sedan innan. Marimekko är ett härligt mönster. Nu gäller det bara att hitta någon matshande duk vi kan ha på bordet.



I helgen var vi inne i en urtrevlig butik i gamal stan. Massor av fina saker hade de. Bland annat hittade vi dessa roliga och fina trollsländor. De fanns i många olika färger. Det roliga med dessa är att man kan ha dem på en blomsterpinne och där balanserar de på nosen. Så nu har jag både en i köket och en i tv-rummet. Får se hur lång tid det tar innan katterna hittar den men än så länge har de fått vara ifred.




Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig kväll.
Kram
/David som nyss har duschat så mycket så han vet knappt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0