Kattfritt...

jo det stämmer att det är kattfritt här hemma från och med nu och det ska verkligen bli så skönt att slippa allt hår som fastnar överallt. På kläder, i sängkläder, i munnen ja överallt fastnar det. Tycker att det var ett klokt beslut ov oss båda och att vi så lätt kunde komma överens om detta är ju fantastiskt. Trodde aldrig att Emil skulle gå med på en sån sak. Men nu är det gjort. Kattarna har vi kastat ut.
Nu får ni inte bli chockade när ni läser detta, jag kan meddela er att både Irma & Wrea har det jätte bra där de är nu. Klart man kommer sakna dem men detta är nog ändå det bästa. Från och med nu får de inte vara i sovrummet, det är alltså kattfritt där nu.
Haha där var jag väl allt lite finurlig, höll er alla på halster en stund. Trode ni kanske att vi har gjort oss av med dem helt och hållet. Nej inte en chans.
Men nu får de hålla sig borta från sovrummet. Vi har flyttat ut klätterställningen till köket så får vi se hur det blir. De kommer säkert att skrika och krafsa på dörren de första dagarna men det får man väl stå ut med. De vänjer väl sig till slut kan man hoppas.

Idag har det då varit storstädning här hemma. Alla hår är borta, det har bammsugits och golven har torkats med mopp. Katterna är badade och ser jätte fina ut. Tavlan är upphängd i socrummet. Ja allt är tipptopp här hemma nu. Vilket känns så skönt. Jag som är lite pedantisk av mig.

Solen lyser och det lukar fantastisk gott från köket där Emil står coh lagar kyckling gryta. Ska bli så gott.

Kram alla...älskar er.
Kram
/David som är så gald så han vet knappt för att det är kattfritt i sovrummet.

Kommentarer
Postat av: TucciT'

haha du skrämd emig nästan där.. ätnkte att ni skulle ju bara ha kattfritt i svorummet haha.. blev lite fundersam.. men fattade att du hade nåt lurt på g.. haha.. Kram

2009-03-02 @ 21:44:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0