Inredningsplaner

Slalomåkarna far ner för baciken en efter en och det ser så himla lätt ut, i alla fall på tv. Wera ligger bredvid och snusar så där mysigt gott som man bara kan medan Irma reagerar med uppspärrade ögon för minsta lilla isras från taket & Emil fifflar med datorn på sitt håll.
Det är vad som händer här och nu denna söndags förmiddag.

Miniserien Svärdet & Spiran har fångat vårat intresse med sin stora spänning, vackra miljöer och fantastiska byggnader, allt i 1200-tals tappning. Nu har vi bara ett avsnitt kvar och vi suger lite på karamellen innan vi ger oss in i upplösningen. För er som missat den. Försök se den i efterhand om ni kan för den är verkligen sevärd.


Hur eftermiddegen kommer att se ut vet vi inte än men det luta väl åt att man håller sig inne då det är värsta tövdret ute och förnstrerna är täckta av små vattendroppar. Får väl bli en dag i soffan med skidskytte, svärdet & spiran och Solsidan.


Jag längtar så mycket så jag vet knappt till Torsdag då sängen anländer. Då kan man äntligen börja inreda som man vill. Tankaran far och inspiratin finns. Resultatet kommer bli så bra nu när man har det på näthinnan. Grönt, vitt silver/grått kommer vara inslag av olka slag. Nytt stort överkast behövs. Två fina vita sängbord ska vi få/köpa av Emils mamma & en fin större ljusstake ska köpas...jag har redan sett ut den. Undrar om det inte skulle sitta fint med en fin silverknadilaber. Synd att man måste ha stängd dörr så  man inte kan se det fina.  

Kram
/David som längtar så mycket så han vet knappt

 


Kommentarer
Postat av: TucciT

ska ni ha nån vit sängmöbel då? eftersom ni ska ha mammas o deras sängbord? :) Kram

2011-01-17 @ 15:44:31
Postat av: TucciT

ska ni ha nån vit sängmöbel då? eftersom ni ska ha mammas o deras sängbord? :) Kram

2011-01-17 @ 15:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0