Svinkallt...

Då sitter man i ett snöigt och svinkallt småland, men så vackert. Tänk att man har fått fira en vit jul, det kan knappats bli bättre!
Ute är det snorhalt så man får passa sig när man ut i kylan beger sig. Finns det dubbskor? Det skulle man ha en dag som denna!
Har varit hos mormor och morfar idag och fikat tilllsammans med min kära syster. Det var trevligt och mysigt.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Pappa pratade om att beställa hem mat. Han och mamma firar 36 år som gifta idag så det ska väl firas lite smått.

Nu sitter jag mest här och skriver för att fördriva tiden. Får se om det börjar någon film vid två som man kan titta på. Det är mysigt med film så här i juletid och när det är kallt ute. Någon kall promenad blir det då inte för min del idag.

Ha det bäst!
/Kram David som tycker att det är så kallt så han vet knappt

God Jul
GOD JUL
&
GOTT NYTT ÅR

Hoppas alla får en underbar julafton och allt vad där hör till. Själv firar jag julen i ett härligt vinterlandskap i småland tillsammans med familjen.

Mycket god mat utlovas och det ryktas om att tomten kommer i år...på spark! Håll utkik så ni inte missar honom.

Kram

/David som är så glad så han vet knappt


Se AVATAR!

Ute fortsätter snön att vräka ner som om det inte fanns något stoppknapp. När ska det sluta. Vi ska ut i trafiken idag men man börjar ju undra om det är en bra ide. Kanske är det inga problem men det är ju inte bara att sätta sig i bilen som om inget har hänt. Det är ju faktiskt väldgt mycket snö ute. Men det ska säkert gå bra!

Igår var vi på årets ja kanske årtiondets bästa film. Alla borde gå och se AVATAR om mna vill ha en filmupplevelse utöver det vanliga. Det är den fröjd för ögat att se dessa miljöer skapade med någon ny magisk teknik. Ibland undrade man vad som var på riktigt och vad som var datagjort. Sigourney Weaver Spelar en av huvudrollerna och gör det bra. Det är en skådespelare som man inte ser så flitigt på vita duken men när hon väl dyker upp gör hon det med besked. Jag säger bara SE Avatar!!!!

Jag tittar ut genom förstret för femtioelfte gången idag och inser att det inte kommer att sluta snö än på ett tag.

Nu är det nog dags att börja fixa lite lunch.
Kram
/David som mår så bra så jag vet knappt

Snö tyngda vidder...

Så är det mindre än en vecka till jul och julstämningen är här på allvar. Ute är det fullt med vit snö som tynger trädens grenar. Snö som har skapar kaos i trafiken gör mig inget för med min lilla pärla kommer jag fram överallt. Ok det var lite små svårigheter att komma ut från parkeringen idag på morgonen men det gick till slut, det gör det ju inte lättare när emil står BAKOM bilen när jag ska backa och inte fattar att han måste flytta på sig. Men han gjorde ju bara sitt bästa. Leka snökrig och bara slänga sig i den lösa snön har varit underbart, lite som att få vara barn igen. Jag njuter och hoppas och tror att snön kommer att ligga kvar till jul. Det skulle i så fall bli något så ovanligt som en VIT jul. Det är väl i och för sig på tiden tycker jag.

Här hemma är det julpyntat med tomtar lite här och där. Några juldukar ligger på borden och massor av ljus att tända. Mysigt värre med andra ord. Man vill ju hinna njuta v det fina innan man beger sig till småland i jul.

Alla klappar är inköpta...föutom den lilla julklappen vi ska spela om med familjen Aden. Men den hittar jag nog imorgon då vi ska på bio och se Avatar. Får passa på då och slinka in i någon roligt billig affär. Kul när det är lite svårt att komma på vad man ska köpa. Ska ju passa alla och gärna vara lite roligt. Tycker ändå att jag har kommit på två bra klappar till familjen johanssons spelrunda.

Här hemma har vi för en stund sedan avnjutit var sin kopp med Kronvalls Glögg. Det var underbart gott.

Idag har det varit värsta sockerchocken på jobbet. Den ena söta skapelsen ställdes fram efter den andra. Så går det när alla bidrar med något. Tårtor i alla dess slag smaskade vi i oss. En halvtimmes rast är inte mycket att hänga i granen när man ska hinna med och smaka på allt.

Nu börjar det luka gott här hemma från maten....

Ha det bäst där hemma!
Ta hand om er och njut av snön!
/Kram David som äntligen har så mycket julstämning så han vet knappt

Lucia

Saankaa Luuuciiiaa...

Musiken strömmar men något luciatåg ser jag då inte :( Har i och för sig inte satt på tv:n än. Men det känns som att ett luciatåg ska komma tidigt på morgonen men då sover jag. Det får bli ett riktigt luciatåg imorgon på jobbet. Då ska barnen skråla både tipp tapp och rudolf med röda mulen...

Idag blir det nog ganska lugnt. Hade som förhoppning att få gå på julbord idag men icke sa nicke. Men det kommer väl fler tåg får man hoppas.
Är igång med tvättning och när hallonen har tinat ska jag göra mandelmassebollar. Spännade med nya recept.

Nu tänder Emil det tredje ljuset. Myspys denna luciamorgon!

Kram
/David som älskar levande ljus så mycket så jag vet knappt

Roadtrip

Sitter i Nybro...tittar ut genom förstret och faschineras utav det fantastiskt underbara pissvädret som utspelar sig på andra sidan glasrutan. Vem vill ens öppna dörren och gå ut en sådan här trist grådassig Lördags förmiddag.
Nej jag stannar inne.

Nästa fredag är det idolfinla! Att Erik är där då var en självklarhet medan Calle var en överraskning. Tycker nog att det hade varit roligare med Tove i final men nu är det som det är.
Slutliga vinnaren blir Erik om jag får bestämma.

Helgen som pågår skulle kunna kallas en roadtrip. Spenderar helgen både i Nybro och i Huskvarna. Slår två flugor i en smäll. Vad som händer idag vet jag inte men imorgon åker vi förhoppningsvis till kaxholmen och tittar in hos syster yster med familj för att sedan äta mat hos föräldrarna. Eftermiddagen är öppen men åker troligtvis till äldsta systern på fika. Har blivit lovad saffransbullar!
Vi är även lediga på Måndag vilket känns otroligt skönt. Hinenr förhoppningsvis med ett besök hos de gamle.

Det får bli allt för nu.
Kram
/David som har det så bra så han vet knappt.


RSS 2.0