1:a Advent

Ja då var det redan första advent och julen kommer allt närmare. Och för en gång skull känns det faktiskt som att det är lite julstämning här hemma. Igår kom stakarna och stjärnorna fram, sterainljus sattes i adventsljusstaken. Nya gardiner i köket kom också upp. Även två röda dukar en på bordet och en på bänken, vilket blev väldigt fint men kanske att det är lite tidigt men det gör inget. 



Idag på morgonen vid frukosten tändes det första ljuset vilket känndes så mysigt. Vad har då mer hänt under dagen jo den har varit fullproppad med lussekattsbak. En snabb inhandling blev det nere i affären för det var ju inte riktigt planerat att vi skulle baka idag men så blev det. När Emil väl kom hem med de ingredienserna som fattades satte jag igång med degen. Tyvärr fanns det ingen vanlig jäst så det fick bli att vi bakade med torrjäst men det skulle väl gå lika bra. I affären sa dem att man skulle använda den som vanligt vilket jag även gjorde. Men när jag sedan läste på förpackningen så stog det att man skulle blanda torrjästen i mjölet men det var ju försent då. Jaja det blir säkert bra så jag fortsatte. När degen väl hade jäst så såg den inte mycket ut för värden, verkade inte ens som att den hade jäst. Jag blev så irriterad och lite sur för jag ville inte att den skulle bli förstörd. Kanske berodde det på att den hade stått lite väl kallt. Vid väggen ut mot gatan är det ju inte alls så varmt och det tänkte inte jag på. Men vi provade, det blev en plåt med vanliga lussekatter. Emil gjorde några bullar med  mandelmassa. Medan jag ringde och fick ett recept på en nötblandning av min kära syster Linda. Det blev bullar som fylldes med denna nötfyllning. De fick ligga och jäsa lite till och denna gången satte vi plåtarna på spisen där det var lite varmare. När de väl åkte in i ugnen för gräddning då hände det saker med våra lussebullar och de blev jätte fina.
De nybakade bullarna avnjöts med ett glas kall mjölk...mums så gott.




Det belv en runda in till stan där jag inhandlade en 100 kr julklapp så nu är den klar. Tänk nu har jag bara julklappar till Emil kvar men det ska nog snart fixa sig. Får även se vad vi hittar till Emils familj. De har ju inte kommit på den trevliga lösning med att spela om julklapparna :)

Så här snygg är jag i min mya fina mössa...som man även kan ha inne ;)




Efter en enklare lunch lite senare på dagen så satte vi på en film men den verkade så grymt dålig så vi bytte till en annan som åt minstonne verkade bra men jag blev så trött så jag kunde inte hålla ögonen öppna utan slumrade till en stund. När jag vaknade var det "Ensam Hemma" på tv som Emil tittade på. Den är ju faktiskt rolig men inte den bästa fimen som har gjorts. Men det funkar....

Nu är snart fikat klart....mmmm

KRAM KRAM och hoppas ni har haft en mysig 1:a adevnt
/David som älskar sin mössa så mycket så han vet knappt

Lättad men inte för att snön har försvunnit ;)

Jag har så mycket som jag vill skriva om men det passar inte rikigt här tyvärr.  Men att skriva blogg är verkligen ett bra sätt att få skriva av sig på, vad man verkligen känner om allt här i livet. Och det är faktiskt riktgt roligt. Det är det bästa jag har börjat göra under detta år som har gått. Kanske att man skulle skaffa sig en dagbok där man verkligen kan skriva ALLT :)

jag är lättad...nu går vi vidare med nya krafter och inspiration!!!!

Trist att all snö har töat bort under dagen. Det som var så mysigt med all snö. Det lös upp inte minst när man går till eller från jobbet om dagarna. Det är ju kusligt mörkt och man är ju halvt skräckslagen vissa dagar. Tror ju att det står en äcklig gubbe bakom varje liten buske. ..hihi...
Hoppas verkligen att det kommer mer snö till jul.

Större delen av helgen kommer jag att få tillbringa själv eftersom Emil kommer att vara borta och kommer hem någon gång på Lördag eftermiddag. Men då får jag ju lite egen tid så då ska jag gå på stan och inhandla julklappar. Har ganska bra koll på vad jag ska köpa men alla är inte planerade än. Får väl passa på att fixa Emils klappar nu när han inte är med ;)

Puss och Kram alla där ute...saknar er så otroligt mycket!!!
/David som är så lättad så han vet knappt


Snön Den Bara VRÄKER Ner...

...och det är faktiskt riktigt mysigt. Även om jag tycker att vinterns första snö kom redan nu så är det faktiskt jelt ok. Det lyser upp den mörka och trista vardagen och allt känns helt plötsligt så mysigt. Bara det är vitt till jul så är jag nöjd. jag börjar känna lite julstämning och det är ju mindre än en vecka till 1:a advent. Mysigt!!!





Igår varnade de att det var tarfikkaos i stockholm men det märkte då inte vi av när vi kom hem igår kväll. Visst det var lite moddigt på de små vägarna men inte mer än att man kunde ta sig fram.
Idag däremot kan man ju prata om snökaos. Det har snöat i princip hela dagen. På mogoren blåste det även så vi höll oss inne på morgonen. Men efter lunch tog vi på oss tjocka kläder, mössan sattes på huvudet och vantarna träddes på händena sedan var vi redo att möta snön. Det gjordes snöbollar, åktes stjärtlapp, brottades i snön mm och det var super kul. Det snaöde och det var härligt.
När jag på eftermiddagen skulle åka hem vräkte snön ner så man kunde knappt se vart vägen ledde. Men kör man bara försiktigt så kommer man alltid hem och det gjorde jag. Och det gjorde de flesta för det var inga problem på vägarna heller. Det svåra var att hitta en perkeringsplats för de hade ju åkt med plogbilen och skottat igen alla parkeringsplatser längs gatan. Men till slut på mitt andra varv hittade jag en. Ska bli intressant att se om man kommer ut med bilen igen eller om den är igen skottad. Massor av snö har det även lagt sig på vår ballong. Attans att vi inte har hunnit ta in utemöblerna.




Nu sitter jag här i en varm lägenhet och ska snart fixa lite vara mackor. Mmmmm så gott.


Kram kram
/David som känner julstämning så mycket så jag vet kanppt.


Snön ligger vit på marken...

Igår eftermiddag bar det av till Nybro för att överraskla Therese. Både jag och Emil kännde att hon behövde oss nu när hon har det lite jobbigt. Jag vet att hon blev jätte glad att vi kom hoppas även att hon känner sig på något sätt lite bättre nu när vi är här och gör vardagen kanske lite roligare.

Idag vaknade man tidigt och när jag tittade ut genom förnstret så var det alledels vitt ute...eller ja inte helt vitt men det låg snö på marken och det var vackert. Det känndes mycket ljusare. Jag kan tycka att snön kommer på tok för tidigt men hällre att den kommer nu än inte alls. Men allra hels skulle man ju vilja att den är här till jul. Det kan fortfarande bli en vit jul.

Igår var jag även på vårdcentralen och kollade upp mitt långt gående problem med slämet i halsen. Detta äckliga, tjocka irriterande släm som bildas och inte vill försvinna. Har haft det så länge nu så nu ska det bort. Läkaren tittade och undersöte men kunde inte hitta något fel. Lite konstigt kan man ju även tycka att han inte tog några prover eller ville att jag harklade upp något släm. Han sa i stället att jag skulle få komma till öronmotagningen på sjukhuset för en ytterligare undersökning. Rådet han kunde ge var att inte harkla upp slämmet utan att försöka svälja ner det men det är ju omöjligt. Att äta eller dricka kan vara ett sätt att få ner det. Men det känns inte som att det funkar. Men jag kämpar vidare. 

Kram alla där ute
/David som hatar allt släm i halsen så mycket så jag vet knappt

 

Orka Orka

Ja jag vet att det är en titel på en underbar svensk tv serie men det är inte den jag hade tänkt att skriva om nu. Hr helt andra tankar....

Ja, men gör det då! Orkar inte lyssna mer...

Känner mig trött...matt....sliten....när ska man hinna med allt? Jag bara undrar när ska det bli som vanligt igen? Idag kom flimmret i huvudet tillbaka igen, varför det? Suck säkert allt stress! Jag ska alltid vara den starka som ska klara allt men när går det till den gränsen då man inte gör det. Det ordnar sig...men nej det gör kanske inte det i detta tempo och läge.

Sänder en extra tanke till en underbar, härlig, rolig och snygg tjej som behöver mit stöd. Ska bli bättre på det visa att jag finns här med. Vill att du ska veta hur mycket jag tycker om dig, Tess! Ser fram emot och längtar till du kommer upp hit så vi kan göra Stockholm!!

Kram
/David som skulle kunna må så mycket bättre så jag vet knappt

Resume av brödbak

Hmmm....
Idag var det då dags för att sätta in bröden i ugnen efter att ha fått jäsa i kylen under natten. Eftersom jag bara hade en sockerkaksform så blev det så att jag gjorde en halv sats. Den degen som ändå inte fick plats i formen gjorde jag små bullar av och lade i en muffinsform, smart tänkte jag.

Brödet ska vara i ugnen i 45 minuter. Men eftersom bullarna är mycket mindre så tänkte jag att de måste stå inne mycket kortare tid, så efter 10 minuter tog jag ut dem...så lång tid som bullar och frallor brukar stå inne. När de väl kom ut ut ugnen hade de inte samma karaktär som brödet jag har ätit på jobbet. Det var inte alls lika brunt, utan nästan vitt. När jag sedan smakade på det känndes det degit. Jag satte in dem i ugen en gång till så får vi se om det går att rädda dem annars får jag väl slänga dem. Det andra brödet däremot ser riktigt bra ut i alla fall.

Sådär då var allt bröd färdiggräddat...får se om ett tag hur det smakar. En sak vet jag redan nu det ser inte alls lika dant ut som på jobbet. Jag undrar verkligen om de har använt de ingredienserna som står på receptet jag fick. De kan inte använt vetemjöl som det står. De måste ha haft något annat i som gör brödet brunare men men det får jag ta reda på på måndag om inte någon kommenterar om det här.

Emil har varit ovh tränat på morgonen, han var helt borta när jag vaknade. Han är så duktig så när han kommer om en kvart ska vi väl avnjuta en underbar frukost tillsammans.
Brödet fick bra betyg av Emil vilket var roligt. Själv tycker jag att det var gott men lite mastigt och det var inte lika bra som på jobbet men nästa gång blir det bättre. Det ser gott ut i alla fall :)




Så här blev resultatet!! Gott va??!

Lycka till med erat bak....ni får väl skylla på mig om det inte blir bra ;)

Kram
/David som är så glad så han vet kanppt

Idag har jag lekt bagare

Idag var det en seg morgon det måste jag ärligt erkänna. Jag var helt off och orkade inte göra något. Kanske har det något med att vi har haft utvecklingsdag med jobbet under fredagen. Vara fullt koncentrerad och fokucerad hela dagen gör att man till slut blir matt och trött i skallen. Men tröttheten gick över ganska snabbt när jag väl bestämde mig för att ta tag i dagen planerade sysslor.

Det blev att jag gick ner till affären för att handla de sista sakerna för att kunna börja med dagens bak. Bröd och en kaka hade jag tänkt att det skulle bli. Båda recepten kommer från jobbet. Brödet har vi fått några tisdagar till soppan som alltid serveras på tisdagar. Receptet är min kollega Lenas från början och det är så fantastiskt gott. Alla slåss om dessa goda kanter ;)
Kakan bjöd en förälder på när vi hade knytkalas på FN dagen. Den var så god och onyttig så det receptet bad vi snabbt att få. Så bara för några dagar sedan så fick jag det.

Bröd som jäser över natten

4 dl vetekross + 5 dl vatten kokas 10 minuter

1 liter kallt vatten
50g jäst
2-21/2 msk salt
2 msk olja
3 liter vetemjöl

Lös upp jästen i lite vatten. Tillsätt salt och olja. Häll på gröten, mjölet och resten av vattnet. Arbeta degen ordentligt i bunken.
Dela degen på bakbordet eller ös direkt i de fyra smorda och mjölade formarna.
Låt stå övertäckta i kylen över natten.
Grädda i 200C i 45 minuter.

PS. Jag har inte gjort detta brödet innan så jag vet inte om det kommer att bli lika bra som när vi har gjort det på jobbet. Vet inte om degen ska vara så kladdig som den blev när jag gjorde den men det får vi se när det är klart imorgon :)


Falska potatisbakelser

4 ägg
4, 5 dl socker
2,5 dl mjölk
200gr smält margarin
6 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
3 tsk vaniljsocker

Vispa ihop ägg och socker poröst.
Rör ihop med resten av ingredienserna och häll i en brödad långpanna.
Grädda i 200C i ca 15-20 minuter.

Smörkräm
200g margarin
2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
4 dl kall marsankräm

Rör ihop till en slät kräm och bred över den kalla kakan.
Riv 250 g mandelmassa över och pudra över med kakao.
Skär i rutor.

Kakan smakade lika gott som när jag smakade den för fösta gången. Om det finns något kvar så ska jag ta med den till mamma och pappa på julafton.

Ett litet infall fick jag när jag var på väg till affären idag. Tänkte att det skulle vata trevligt med lite sällskap ikväll av Per och Anders. Skickade ett sms till Emil och frågade vad han tyckte. Det vore trevligt tyckte han. Så jag skickade ännu ett sms till Per och frågade och han tyckte skulle vara kul men var tvungen att prata med Anders först. Men han ligger och sover fortfarande så vi vet inte ännu om de kommer :( skulle inte förvåna mig om de inte kommer. Men då får jag och min gubbe ha det trevligt med varann i stället. Laga god mat, tända en massa ljus, mysa i soffan, se på film....


KRAM alla där uta jag saknar er alla!
/David som tycker att det är så roligt att leka bagare så han vet kanppt.

En liten skål med godis...

Idag har man jobbat som vanligt då. En bra dag men det är jobbigt när det är många borta och det är vikarier. Inget blir som man har planerat och tänkt. Istället måste man ställa upp för varann, vara ut till ett visst klockslag och bli en ordinarie kort på sin avdelning. Visst det är klart att man ska ställa upp men när det blir ofta så blir det till slut påfrestande. Det känns som VI alltid ska hjälpa alla andra. 
i övrigt har det varit en bra dag med härliga barn som är lika mysiga som vanligt. Idag på morgonen när en kille kommer så möter han mig på gården genom att springa mot mig med öppen famn och jag får en kram. Tänk att få mötas av det varje dag då går jobbet lätt resten av dagen.

Emil kom och hämtade mig på jobbet idag då det bara regnade, han är så snäll. Middag hade han lagat med så jag har bara blivit servad ikväll.

Nyss överraskade han mig med en lite skål med godis...mmm så gott precis vad jag ville ha!!!
 
Puss och Kram
/David som älskar godisöverraskningar så mycket så han vet knappt

Arkiv X

Så äntligen har jag tillgång till alla säsonger av serien som fängslade mig totalt under 90-2000 talet. Självklart är det kultserien Arkiv X jag snackar om. Jag måste nog säga att det är den bästa serien som har gjorts. Den är grymt spännande, snyggt producerad, har fantastisk musik som är skriven av Mark Snow. Underbara skådespelare som gestaltar sina karaktärer perfekt. I love Gillian Andersson som Dana Scully!!!!! Hon är grym och växer in i sin roll fär varje gång man ser henne.

I eftermiddag har jag och Emil sett det allra första avsnittet av denna underbara serie. Det sändes första gångn typ 1992 och det märks men det är fortfarande lika bra. Lika kul all se Mulder och Scully så unga igen.

Så till er som inte ännu har upptäckt denna härliga serie måste genast se till att få tag på den och kolla in den.

/David som älskar Arkiv X så mycket så han vet knappt

Duktiga vi

Hej alla där ute!
Då var det redan söndag, men än är inte dagen slut som tur är. Och jag och Emil har hunnit med en hel den nu på förmiddagn. Under tiden Emil badade Irma, som inte alls tycker att det är något kul att bli ren på det sätten så har jag städat. Har dammat noga i sovrummet för jag vet inte vad det är med de möblerna? de drar verkligen till sig en massa damm och smuts. Dammsugit överallt och ordnat till det i bokhyllan så alla böcker får plats så nu känner jag mig nöjd. Nu ska bara några kartonger som står utanför dörren ner i förrådet så är det klart. Vi har helt enkelt varit så duktiga idag, passar ju bra med städdag när vädret är som det är idag. Regnit och trist.

Det är visst vissa som undrar vad JAG hade på mig på 80-tals festen. Så det får jag väl ta att berätta då. Det blev väl inte jätte 80-tal men jag gjorde mitt bästa av det jag hade hemma för jag ville inte gå å handla något nytt bara till det. Det blev i alla fall mina oranga tajta byxor, till det en rutig färgglag skjirta som jag knöt upp. På fötterna hade jag vita tubsockor som jag hade stoppat in byxbenen i. Håret punkade jag till så det typ blev tuppkam. Vet inte om det var så 80-tal det får ni avgöra.

Hur resten av dagen ser ut vet jag inte. Emil är ju inte så pigg så vi blir väl hemma. Skulle vilja till IKEA men vi får se. Det bli hallon/fläder paj till fikat i eftermiddag i alla fall. Det ska bli gott.

Tack och hej.
/David som är så nöjd med sig och Emil idag så han vet kanppt


Nya vinterkläder :)

Nu sitter jag här i soffan och det är ganska mörkt här i rummet men det lyses upp av en massa värmande ljus...så mysigt!!

Igår var det som sagt 80-tals fest med jobbet. Haha vad roligt det var att se alla som hade ansträngt sig att hitta en bra 80-tals look. Många hade verkligen ansträngt sig till det yttersta. Vilket gräsligt mode det var på den tiden igentligen. Men då tyckte man väl att man var jätte snygg. Vi hade trevligt, fick hjälpa till att laga maten med assistans av vår egna stjärnkock :) Allt smakade gott.

Idag har jag och min kära Emil varit på en shoppingrunda. Vi var båda ute efter var sin vinterjacka. Och lyckan fann vi redan i första affären. Där hittade vi var sin jacka. Min jacka ska jag ha på jobbet. Det blev en som står emot både vind och regn. Riktigt snygg och jag är jätte nöjd. Även Emils jacka var snygg men inte i samma stil som min eftersom han ska ha sin till jobbet så det var en med "snygg" jacka. Den kommer att passa jätte bra till min svarta skidbyxor som jag har fått av min svåger Henrik. Vi letade vidare efter mössor och halsdukar men det var lite svårare, men till slut hittade jag en jätte fin mössa som jag bara älskar, den skulle jag kunna ha inne. Men någon halsduk blev det dock inte får väl klara mig med den jag har nu.

Ikväll blir det en lugn hemma kväll med hemlagad pizza, mys i soffan och en bra film. Vilken det vet jag inte en det får vi se när det väl blir dags.

/David som är så snygg i sina nya kläder så han vet knappt

Det känns som helg...men de e bara Torsdag

Ikväll känns det som att det är helg och man får vara ledig några dagar, men icke sa nicke det är faktiskt en dag kvar på jobbveckan. Imorgon är det fredag och jag jobbar sent, stänger på förskolan. Vilket även innebär att jag inte hinner åka hem innan 80-tals festen börjar. Får väl helt enkelt ta med mig det jag bestämmer att ha på mig så jag kan byta om där. Lika bra at packa ner så jag kan ta en dusch om det finns tid till det, men det är ju inte säkert efterson det kan ju vara så att det är flera som tänker som jag.

Men när helgen börjar imorgon så ska jag och Emil bara ha en lugn och skön helg här hemma. Jag vill in till stan på Lördag så att jag kan köpa mig en ny vinterjacka. Det är jag i stort behov av nu. Något som jag kan ha på jobbet. Även en mössa behövs för jag vet inte var mina mössor har tagit vägen under flytten. Sedan borde det bli en sväng till IKEA och köpa de där köksskåpshandtagen vi har bestämt oss för att ha. Och få upp dem för nu är jag trött på att använda fötter för att öppna alla nederskåp.

Måste även förbereda alla utvecklingssamtal som börjar nästa vecka. Det är några stycken jag har nästa vecka vet jag. Eftersom jag inte har fått någon planering denna veckan så har jag inte hunnit skriva ner någontin. Så det får bli prio1 på Söndag.

Tack och hej leverpastej ;)
Kramar
/David som har det så bra så han vet knappt


Utrensning

Igår när jag kom hem satt det en lapp på portingången. Där stog det att det var kläd - och textilupphämtning på Torsdag morgon kl 8.00. Då var det bara att sätta igång att rensa ur alla linneskåp och garderober. Fatta vad mycket sängkläder vi hade. När två flyttar ihop så får man ju verkligen dubbelt av allt. Då satte jag igång att skänka det som vi inte längre ville ha. Det som känndes lite gammalt och fult. Även en del badhanddukar hamnade i den svarta sopsäcken. När man nu tittar in i den iordningstädade linnegarderoben så är det mer plats och prydligare inlagt, skönt.  Men endå är det en hel del kvar. Mer än vi behöver men det kan ju vara bra att ha när man får gäster.
Även en del kläder passade jag på att skänka till bättre behövande. Man har ju alldeles för mycket kläder igentligen. Mycket som man inte använder. Det blev en hel del tjockare jackor som kommer från ullared: De kommer säkert till bättre användning i andra fattigare länder.
Skönt att bli av med lite saker det ger plats till lite nytt ;) Shoppingrunda snart kanske?
Man kan ju alltid hoppas att dessa vänliga insamlare kommer regelbundet, då får man passa på fler gånger.

Nu är det god natt för min del.

Puss och kram
/David som gär en sån bra gärning så han vet knappt


80-tals fest

God kväll!
Är mitt uppe i tvättandet, hann inte färdigt med allt igår så då forsatte jag idag :) men snart är det som tur är klart. Ska väl ta och gå ner snart igen och titta efter hur det går. Har även hunnit förbereda några varma mackor med kassler till ikväll. Är bara att sätta in de i ugnen när Emil är hemma. Ska bli gott.

Annars är allt bara bra fast jag är lite snuvig men inte så farligt. Och äntligen efter lite tjat från systrar så har jag tagit mig i kragen och ringt vårdcentralen. Så nu har jag en tid där om två veckor. Trodde ju att jag skulle få komma tidigare men det verkade vara ont om tider. Ska äntligen bli undersökt och få reda på vad det är som gör att jag blir så tjock i halsen hela tiden. Orkar inte längre hålla på att spotta upp en mssa tjockt äckligt släm. Det rossar ju till och med i halsen i mellan åt.

På fredag är det fest med jobbet, 80-tals fest rättare sagt. Det ska bli kul. Umgås utanför jobbet med. Men vad ska man ha på sig? Jag vet i alla fall att jag ska ha mina oranga byxor men vad ska man ha till?? En stjorta men hur ska den vara? Är det någon som vet så får ni gärna kommentera det! Tar gärna emot förslag. Man ska även ha med sig ett förkläde som ska användas under denna kväll, men till vad vet vi inte, det ska bli spännade. Kanske får vi vara med och laga mat tillsammans med Jesper i köket. Få lite experttips :) eller så är det någon dum lek...

Nu ska jag ställa in mackorna i ugnen för snart kommer Emil.

Kram
/David som undrar så mycket så han vet knappt vad han ska ha på sig på 80-tals festen.

Förföljd...

Oron i kroppen känns allt starkare ju längre in i skogen jag går. Spänningen stiger och känslan är att jag är förföljd. Jag vrider på huvudet bakåt för att se om det är någon där. Långt där borta ser jag en svart siluett som går efter mig. Jag fortsätter att gå framåt för nu vill jag bara komma hem. Men jag kan inte släppa tanken på att någon förföljer mig. Till slut hör jag hur någon bakom mig kommer allt närmare. Jag går på lite fortare men det hjälper inte, till slut blir jag tvungen att vända mig om en gång till när jag hör ett flås i nacken. Med skräck i ögonen tror jag att jag ska bli påhoppad. Hjärtat  slår fort men mannen springer bara förbi utan att göra någon som helst ansträgning att göra mig illa och flåset försvinner med mannen långt där borta i mörkret. Jag pustar ut och fortsätter min vandring hem. Plötsligt hoppar jag till av rena förvåningen och rädsla när något prasslar i buskarna precis bredvidmig. Jag förstår snabbt vad det var som höll på att hända. jag ser något vitt i skogskanen och det tillhör rådjuren som bor i skogen. De blir inte alls lika rädda som jag utan förtsätter att äta. Men ett leende på läpparna går jag hem i mörkret.

Till sist vill jag tacka Familjen Gabriellson för att vi fick bo där i helgen. Det var fantastiskt roligt att få ha barnen så nära under en helg. Det blev en toppenlördag tillsammans med Alva, Ida och Oscar. Vi lekte och busade på Monkey Town, åt lunch på IKEA och besökte Linda och hennes söta katter innan vi åkte hem igen.
40 års kalaset var jätte trevligt. Kul att få träffa alla igen, särskilt kul att morfar var med denna gång för det hör verkligen inte till vanligheten.





Många varma kramar
/David som var så rädd på vägen hem så han vet knappt


RSS 2.0