Tonfiskgratäng

Ingredienser:

Kokt potatisar
Tonfisk
Hollandesås
Dill
Riven ost




Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader.
Koka ett antal potatisar, beroende på hur stor form du ska göra gratängen i! Låt dem svalna. Skiva potatisen och lägg ett lager i botten av formen. Fördela tonfisken över för att sedan lägga ytterliggare ett lager med potatis över. Koka såsen enligt förpackningen (hellre lite för mycket sås än för lite) och tillsätt rikligt med fryst dill. Häll över potatisen. Fördela till sist den rivna osten över.

Grädda gratängen i va 20-30 minuter eller till den har fått en gyllenbrun färg.

Servera med en god sallad med vitläksdressing.

Låt väl smaka!

Kram
/David som är så mätt så han vet knappt


Kommentarer
Postat av: TucciT - Svar på kommentar

Joda vi har de jötte trevligt faktiskt :) ler..



hahah japp prata i gåtor är alltid kul :) Ler.. sumpar hmm.. jao du.. känns som jag sumpar de mesta ibland, jag vet inte.. blir ara så depp o less på allt iband.. varit så från o till nu senaste veckan, ena dagen känns allt kanon nästa käns allt förjävligt..



Kramis

2009-09-13 @ 10:37:41
Postat av: Linda J

Haha, du återkommer till min tonfiskgratäng. För ett år sedan skrev du om den också (10/10)! Men visst är den god! Den får du gärna bjuda på nån gång.

2009-09-13 @ 17:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0