Rent Hus...

Ok, nu får ni verkligen inte tro att vi har skrivit in till Rent Hus för att få deras hjälp. Nej, vi har verkligen inte något behov av deras hjälp, vi klarar oss alldeles utmärkt själva. Ja vi uträttar allt städande själva...allt utan förnsterputsningen...men vi tar gärna emot smarta och effektiva tips, och då är just programmet Rent Hus ett alldelse utmärkt program.

Idag har vi vänt upp och ner på hela soffan...eller inte bokstavligt talat men rent städmässigt. En tygsoffa i ett hem med två katter och två vuxna människor gör att det samlas en hel del damm, katthår och annat smuts i soffan. Man måste då rengöra den imellan åt. Dagligen och regelbundet ganska ofta så drar vi av katthår med en borste och dammsuger den då och då. Men allt får man ju inte bort då har en tant i Rent Hus gett oss ett effektivt sätt för att få bort damm.

Gör så här:
Fukta ett lakan...eller ja vi fuktade det rejält med duschslangen. Krama ur allt överflöd av vatten. Lägg sedan lakanet på soffan så slätt det går. Sedan hittar du något...ja i princip vad som helst att slå med. Vi tog dammsugarröret. Sedan är det bara att slå allt vad ni förmår på lakanet. Dammet och smutsen fastnar då förhoppningsvis på det fuktiga lakanet.

Vi var så duktiga så vi gjorde det till och med på båda sidorna av soffkuddarna. Vi passade äv på att dammsuga under soffkuddarna. Där samlades både det ena och andra men inga överraskningar denna gången. Soffan är nu som ny igen. Smart va!!!!



Bevis på att vi faktisk har gjort det...så nu är det bara å sätta igång där hemma hos er med.




Här är vår nya dammsugare, vårt lilla "lingon" som suger bra men låter mer än jag hade trodd. Men fin e den i alla fall.

Kram
/David som har städat soffan så mycket idag så han vet knappt

Kommentarer
Postat av: TucciT - Svar på kommentar

Tjeena... snyggingen här ;) hihi



Joda dopet var fint o trevligt :) Ler..

Javisst var pressenterna fina :) tihi.. då sk du se intehållet :P skratt



Kram kram kram kram kram kram kram kram

jag måste ju vara värst ;))

2009-05-11 @ 08:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0