Det känns inte rätt

På något underligt sätt känns det inte alls bra, det är inte alls lika roligt, långt ifrån inspirerande utan det känns bara helt urtrist. Hur kan det kännas så annorlunda från förra året? Som var så fantastiskt roligt med otroliga häjdpunkter, massor av skratt och allt var så bra. Ja någonting är fruktansvärt fel, men vad?
Kan det vara att man är ett år äldre och inte helt enkelt orkar med allt festande som gjorde det hela extra roligt förra året. Eller är det för att vi inte har lägenheten full med folk? Där tror jag vi börjar närma oss det som är fel. Vi behöver folk omkring oss som tar tag i det, som lättar upp det hela som kommer med glädjen som behövs. Det är nog så att Therese är det som saknas. Jag har skrivit det innan men skriver det igen. När Tessan kommer nästa år ska vi se om det blir fart på gubben igen, om inte så är det nog så att man är för gammal...tyvärr.

Igår vad det då den stora schlagerkvällen som det så länge har pratats om. Kvällen med en massa uppträdanden av kända schlagerstjärnor. Men vi började hemma hos två nyfunna vänner. Där det bjöds på rosevin och trevligt sällskap. Det var verkligen super trevligt att träffa dem. Sedan hade de en väldigt mysig lägenhet som enbart var inredd med gamla möbler från olka loppisar, ursnyggt.

Väl framme i Pride Park fick vi stå i kö för att få i oss lite mat men det var det värt. Så drog kvällen igång på allvar men det tog ett bra tag innan vi fick en bra plats. Hamnade från början längs bak i folkhavet där man inte såg ett skvatt. Men vi trängde oss fram och hamnade hyfsat bra till.
Men vilken besvikelse det var, inte alls som jag hade hoppats på. SchlagerFeber sjöng covers efter covers och låtarna var inte de bästa heller.

Så höjs tempot när Lili & Sussi dyker upp och drar av ett medley som får hela publiken att gunga. Återkommer senare på kvällen med deras kommande singel och åters schlagerlåt. Måste säga att åter igen så är dessa två tjejer årets höjdpunkt. Precis som förra året. De har klass, glädje och energi och tycker det är fantastiskt att vara där.

    

Charlott intar scenen även detta året och visar vilken stjärna hon är. Henne kan man lita på. Bjöd på sina två hitts precis som förra året. Take me to yous heaven & Hero. Undrar när hon ska komme med något nytt?

 

Shirley Clamp var kvällens värd vilket hon fixade galant. Hon var rolig, bjöd på sig själv och visade upp hur mycket hon igentligen har gjort. Även om det inte bara schlager. Det var lite små roligt när hon gjorde sitt medley med icke schlagerlåtar, det fick hon äta upp sen.

 

Avslutade kvällen gjorde hoben från Noge, nämligen Alexander Rybak. In kom han med sin sjömansdräkt och började mot allas förvåning spela en helt okänd låt. Säkert något från hans skiva som ingen känner till. Men lite söt var han. Så kom den till slut som alla väntat på, åters ESC vinnare, Fairytale. I mina ögon inte är någon vinnare med nu vann han och han var här för att glädja oss, vilket var trevligt.

 

Men jag har sparat det bästa till sist men tyvärr tyckte inte arrangörerna att detta var det bästa man kunde bjuda på som avslutning. Istället fick den trio inleda andra akten och det tycker jag var väl tasktigt. Det är de som har showen utstrålningen och energin för att kunna avsluta en fest som denna. Jag pratar så klart om Alcazar och deras Stay the night. De gjorde det så jävla bra så resten kunde vara nog.

 


Avslutar inlägget med bilder på två nyfunna vänner, Stefan & Christoffer som är super trevliga och lätta att umgås med. Visst ser de trevliga ut! Även lilla Emil fick vara med på ett hörn.

 

Kvällen avslutades helt och hållet med regn, vilket vi inte gillade så fort in i ett tält och ta skydd, pratade snabbt lite folk, Emil känner ju de flesta...alla söda...sedan gick vi hem till vår trygga tillvaro i vår fina lägenhet.

Idag blir det seminarier med Magnus Betner och Sissela Kyle vilket ska bli skoj, hoppas man får skratta lite då.

På återseesnde
Kram
/David som har en sån trevlig blogg så han vet knappt :)


Kommentarer
Postat av: Karin

Hej David! MEn hallå whats wrong? Bra artister ,som du skrev, trevligt sällskap ,paty Emil känner "alla"

verkar varit en super kväll ,lite avis faktiskt Party on my man !!Å Magnus Betner vill se P&K

2009-07-31 @ 18:07:11
Postat av: TucciT

Men david lilla.. har inte orkat läsa detta inlägg innan, eller jao inte haft ro till de.. men vad är fel? kan de vara så fel för att inte lilla JAG är där? :O Nästa år fårvi hoppas på bättre =) Kraam

2009-08-03 @ 17:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0