Krampaktigt försökte hon hålla sig fast...

Nu är Wera färdig badad. Hon tycker inte det är ett dugg kul när processen är i full gång men tror nog allt att hon tycker det är skönt efteråt. Nu står hon och tröst äter lite, det är hon värd. Ska få en godis sen med. Hennes svans den typ försvann så liten och tunn blev den. Sedan ser hon ut som en liten punkare på huvudet då det inte är helt torrt där.

Dags för katt nummer två, Irma som så väl vet att det var hennes tur. Hade gömt sig under klätterställningen. Krampaktigt försökte hon hålla sig fast med båda tassarna runt stolpen för att undkomma det hämska som skulle ske. Men som varje kamp är hon den eviga förloraren. Med henne i famnen på väg till badrummet där Emil väntar försöker hon slingra sig ur mitt grepp men lyckas inte. Framme hos Emil ger hon ifrån sig ett sista skrik i protest innan hon sätts ner i badkaret och översköljs med vatten. Men även hon kommer känna en lättnad när hon är klar för dem blir så otroligt fina.
Tänk att dessa två katter kan vara så medvetna om vad som ska hända här näst. De är helt enkelt smarta små djur.

Nu ska jag dra igång med middagen. Har redan förbetätt lite. Har nämligen stekt kantarellerna som sedan ska slängas ner i såsen. Idag serveras nämligen Grillad kycklingfilee...eller ja stekt på en grillpanna...ris och kanstarellsås, med en trevlig sallad. Låter det inte som en utsäkt måltid. Får se till att det bli lite över så man kan ha med sig det till jobbet imorgon. Då det serveras Ravioli, vilket jag tycker minder om.

Kram
/David som älskar kantareller så mycket så han vet knappt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0