Slutet på resan

Ja då var årets schlagerresa över för denna gång. Nu återstår bara ESC i Tyskland där vi nu vet att snygga Eric Saade kommer att representera Sverige. Nu hoppas väl alla att det kommer att gå betydligt bättre för vårt lilla land i Europa. Känslan är väl att det kommer gå bättre än förra året och att Saade är en värdig vinnare.

I fredags stressade vi till Globen efter en dag på jobbet. Hade nämligen fått biljetter till finalrepet. Fick biljetterna i handen utanför globen, fort in och äta lite för att sedan in och sätta sig i var sin röd stol. Klockan sju skulle det dra igång enligt biljetten. Och där satt vi och väntade och väntade och hann nästan få svindel på kuppen. Halv åtta tror jag det började så vi stressade helt enkelt i onödan. Nästan så att jag hade kunnat åka hem emellan.
Med erfarenheter av idolrepet så var väl förväntningarna inte så höga. Men vad fel man hade. Det var ju hur bra som helst. Precis som att se finalen som den skulle vara. Inga avbrott allt flöt på men utan någon vinnare. Känslan efteråt var att det kommer att bli så spännande...

När vi väl satt där framför tvn igår så känns det lite som att spänningen uteblev. Saade vann, Danny två och det var väl väntat. The Moniker hade kunnat skrälla men fick en hedrande tredje plats. Min favorit för kvällen var nog ända Schalger Bengtzing som i mina ögon gjorde sitt bästa framtränade under hela resan. Det räckte dock inte långt då hon fick sämst poäng av folket och hamnade någonstans i mitten. I övrigt var väl programet ganska lagom. Inga direkta överraskningar. De så kallade förhörren var mycket bättre men det var allt. Saknade den där riktiga mellanakten som höjer hela programet och skämten från programledarna som får en att skratta men de uteblev tyvärr.

På kvällen blev det utgång till Paradise tillsammans med Emil & Patrycja. En mycket trevlig kväll med mycket dans och dryck. Drycken slog aldrig riktigt till och det får man väl vara glad för i och för sig.

Idag söndag har varit en lugn dag med sovmorgon, film, chokladpraliner och Skip-Bo. Den fortsätter nog i samma anda kan jag ana...

kram
/David hade så trevligt i helgen så han vet knappt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0