Nya sovrummet

I torsdags kom då äntligen vår efterlängtade säng. Med hela lägenheten full med madrasser och plast hit och dit satte vi igång att montera ihop sängarna och få ut den gamla. Snabbt och enkelt gick det när båda hjälptes åt.


   

Idag Lördag åkte vi för att införskaffa ett stort överkast till denna gigantiska säng. Väl hemma igen sattes det igång att piffas till så att det ser någolunda stiligt ut.      
Det finns fortfarande lite att justera innan man blir nöjd. Sängborden skall ut och istället ska det bli lite högre bord som är vita och kommer säkert att passa mycket bättre.

Någon form av hylla vill jag ha, kanske att man kan ha den över sängen och flytta på tavlan som för närvarande sitter alldeles för lågt. En mindre byrå eller likande behöver vi till förvaring. Får väl gå på jakt på loppis eller liknande.
Kan ju passa på att slänga ut en liten pik till min kära far att han kan hålla ögonen öppna. Det har han ju tid med nu :)

Så för er som har varit nyfikna på hur det blev är väl nöjda nu då.

Och till sist så kan man ju avsluta med att berätta att sängen är skön, stor och det känns nästan som att man får leta efter den som ligger bredvid. Den är lite väl hög så en trampets eller liknande  skulla sitta fint för att lätt komma upp :)

Kram
/David som har en sån fin säng så han vet knappt


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad snyggt det blev med nya sängen och vilka fina gardiner! Jag minns också känslan av att behöva leta efter den som ligger jämte... Kanske får jag uppleva det igen när barnen blir större ;) Sen hade det ju vart trevligt att få ett foto på trampetsen när ni införskaffat en sån. Gärna när du använder den! ;)

2011-01-22 @ 18:46:18
URL: http://www.ansibecki.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0