Tänk er följande...


Idag är det Onsdag den 26 maj och klockan är ca 18.00 vilket inte är något speciellt i sig men när man känner efter så är det lite läskigt på ett härligt sätt. Solen lyser fortfarande på balkongen och lockar till sig blickar att där vill jag sätta mig. Tänk att ta med sig lite gott ut dit och avnjuta det där.

Tänk er förljande...

Du skalar det vita ägget som fortfarande är lite varmt coh delar det enkelt med äggdelaren, äggulan är fast och fin. Du lägger på skivorna och ringlar på lagon mycket med onyttig majonäs och så är första mackan klar att läggas på tallriken. På macka nummer två breder du lite bregott och slänger enkelt på en skiva med rökt skinka, klickar på rikligt med skagensallad och mackan ser så där smarrigt lockande ut att få stoppa i munnen. Under tiden har muggen med mjölk roterat runt i micron och är nu lagom het. Du rör sakta ner några skedar med oboy och toppar det med vispad grädde. Du är klar och tar tallriken och muggen och låter benen föra dig mot balkongen. En skön kudde ligger på stolen så att det blir extra bekvämt. Första tuggan är ljuvlig och grädden har hunnit smälta lite på den varma oboyen.

Plötsligt slår tanken dig att vi bara är inne i maj månad och här sitter jag på min balkong i bara kalsongerna och en tröja och njuter av värmen och lite enkel mat. Snart är det juni och semestern närmar sig. Det är inte klokt hur fort tiden går. Snart har halva år 2010 paserat. Livet är som en motorväg som man kör lite för snabbt på. Men livet är väl ändå underbart sådana här dagar då man har vait vigselförrättare på förskolan mellan två barn som skulle gifta sig, utvecklingssamtalen med föräldrar har gått galant och man kan sitta på balkongen och avnjuta lite lätt mat.

Eller...

Kram
/David som tycker att dagen har varit så underbar så han vet knappt

Kommentarer
Postat av: TucciT

låter som en underbar dag <3

2010-05-27 @ 11:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0