Någon som är på?

Tänk att få vakna upp till en klarblå himmel och se solen skina över hustak och talltopper det är inte alla förundrat som bor i Stockholm. Termometern stiger sakta men säkert och det ser lovande ut att denna Söndag kommer bli väldigt bra.

Denna helgen har för mig kännts lång, då jag var ledig i fredags. Det är lite märkligt hur kropp och hjärna känner hur kort en helg igentligen ska vara. Men när vanor rubbas så slår hjärnan slint och man vet inte vilken dag det är. Man kommer på sig gång på gång vilken dag det igentligen är.

I lördags var vi ute för första gången på väääääldigt länge. Minns knappt när det hände sist. Var väl typ förra sommaren eller nåt. Förfesten kunde ju varit lite med spännade och fart på men annars var det bra. Det var kul att få komma ut och skaka loss på ett hett dansgolv igen. Hoppas att det blir snart igen för inte ska det väl dröja ett år till nästa gång. Men en sak är säker det är alltid roligare att gå ut och roa sig när det är varmt och skönt ute. Ni som är intresserade av en utekväll kan ju höra av er så kan vi ju försöka få ihop ett gäng en helg och festa loss ordentligt! Vem är på???

Idag blir det en runda in till stan. Hoppas att man kanske kan hitta ett par passande gardiner till tvrummet. Eller något snyggt klädesplagg och och nya matskålar till katterna. Emil skall väl äntligen få visa sin jacka som han har pratat om så länge. Hoppas den finns kvar :)


Ta hand om er!

Kram
/David som mår så bra så han vet knappt


Kommentarer
Postat av: TucciT

de lär inte dröja ett år till nästa gång,, snart kommer jag upp :D

2010-05-04 @ 22:28:05
Postat av: TucciT

de lär inte dröja ett år till nästa gång,, snart kommer jag upp :D

2010-05-04 @ 22:32:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0