Bara en massa män

Denna Söndag har än så länge gått på ettans växel. Det går knappt framåt, bara klockans tickande som tar sig framåt i sin vanliga takt.

Igår var det då den andra delfinalen i Melodifestivalen. En kväll som man hade sett fram emot. Efter att ha hört alla låtar känndes det ganska självklart vilka som skulle klara sig bäst. Att sedan Erik Saade gick direkt till final var ju inte helt fel. Nej det kunde väl inte bli bätte. Med en bra låt och ett kanonframträdande med överraskningsmoment så kommer han bli farlig. vattenfall var inovativt och väldigt snyggt. Andreas Jonsson hade även han en bra låt. Man kan väl säga att han klarar sig bäst själv på scenen.

I övrigt var kvällens delfinal ganska trist. Programeldarna är ju inga höjdare enligt mig. Måns är snygg men pratar alldeles för fort. Meltzer är väl rolig men inte mer. Ok D. Lundgren var bra förra veckan men vad höll han på med igår. Det fjantisgaste jag har sett på mycket länge. Bättring eller ta tillbaka Björn Gustafson!!!

Än så länge är det hela fyra män i finalen utan fyra möjliga. Verkar lite oroväckande för Peter Jöback, Darin & Erik Linder står runt hörnet och kommer göra sitt yttersta att få komma dit. Någon kvinna vill i alla fall jag se där. Men vem det kommer bli blir svårt att säga.

önskar alla kära läsare en Happy Valentinés Day!!!

Får bli allt för idag.
Kram
/David som har det så lugnt så han vet kanppt


Kommentarer
Postat av: TucciT - Svar på kommentar

Aw tack david, du är alltid så snäll.. underbara du! Kram

2010-02-17 @ 11:04:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0