Allra sista dagen

Vad skall man göra med sista dagen på sin semester?

Ja det är sant nu har det gått fyra hela veckor då man bara har slappat, tagit det lugnt, njutit och inte ägnat jobbet någon större energi. Men nu är det slut och ikväll måste man gå och lägga sig hyfsat tidigt och inte glömma att ställa klockan på typ 06.15. Men men det ska väl gå det med.

Vad har man då hunnit med under dessa underbara veckor?

Jo Turkiet är det största minnet så klart. Gjort stockholms alla museer och gröna lund med nära och kära för några dagar. Ullared har fått ett besök av oss så de är väl nöjda dock fanns det inte så mycket intressant för min del. Njutit av några dagar i Huskvaran där det har grillats och hjälpt mormor att välkomna morfar till sitt nya boende. Vi debuterade på Vingåker outlet med våra kära vänner och fick oss en härlig bilfärd i jakt på en bra badplats. Örsjö har vi varit i nu vår sista vecka och fått se på Tessans trevliga lägenhet. Bilen har som rullat på och mil efter mil har vi färdats i detta fordon. Alltås ytterligare en sommar i bilen känns det som...haha...nej det har varit trevligt även om jag saknar den där röda stugan vid en härlig sjö och bara få vara en vecka. Men det kommer säkert ett annat år.

Idag då, vad händer då? Ja ikväll är det ju en självklarhet att sitta klistrad framför tv:n & friidrotts EM som har varit en självklarhet för mig denna veckan. Det är sista dagen och vi har tre svenskar i tre olika finaler. Det tycker jag är trevligt. Sedan om det blir medalj är ju en annan sak men spännade blir det framför allt i damernas höjdhopp & herrarnas längdhopp. Sedan är det ett överaskande svenskt lag på 4*100m, sådana överraskningar gillar vi.
Annars idag blir det väl en sväng in till stan kanske och lite städning här hemma. Vi tar det lagom lugnt helt
enkelt.

Sedan blir det fullt ös tills nästa ledighet kommer någon gång i jul :)

Men redan nästa helg kommer Therese & Andreas det blir trevligt.

Kram
/David som njuter av sin sista dag på semester så mycket så han vet knappt

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul med Gröna lund. =)

2010-08-01 @ 23:12:54
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0