Förberedelser

Måste börja med att för alla gratulationer. Tänk det blir inte så många som jag behöver hemsöka resten av deras liv ;)

Äntligen är snön borta...om så några små högar lite här och där.  Underbart att kunna gå till och från jobbet utan att halka omkring. Och känna den värmande vårsolen mot kinderna är fantastiskt skönt.

Veckan som gått har varit bra och trevlig och lite kortare än vanligt vilket har varit väldigt skönt. Hoppas att kommande vecka blir lika bra och lika kort.

Till helgen blir det fest i Huskvarna. Håller som bäst på att planera mat och dryck av dess olika slag. Vill göra något trevligt ordentiligt för en gång skull. Vissa bitar är klara men några återstår att planera klart. Ska bli väldigt trevligt i alla fall att alla kommer att samlas på ett och samma ställe. Får se om det blir några överraskningar under kvällen, vore ju inte helt fel det heller.

Har även kollat runt på olka resebyråer för att hitta någon trevlig och spännade resa. Fick ju det av Emil i födelsedagspresent. Finns många härliga platser att besöka. Men vi har väl kommit fram till att vi ska ha is i magen och vänta till semestern och se om vi hittar någon bra sista minuten resa. Kanske till Barcelona eller Budapest eller varför inte till några varmare breddgrader. Igår belv jag så sugen på att åka till Thailand, efter att ha sett ett fint album som några vänner hade gjorde efter sin resa. Ser så underbart vackert och härligt ut. Men det får bli på hösten då kylan kryper sig närmare för inget slår den svenska sommaren...om den är fin så klart.

Idag ska vi byta till sommardäck på bilen. Eller rättare sagt Per skall hjälpa oss med det för det är ju som fredagsgodis för honom så han gör det så gärna. Ska bli skönt att slippa det där dova ljudet från dubbarna på däcken när man far fram på motorvägen.

kram
/David som mår så bra så han vet knappt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0