Eourovision Song Contest 2009, semifinal 1

1. Montenegro: Bra öppning på tävlingen. En låt som svänger och gärna få komma till Final

2. Tjeckien: Ur uselt...börjar att tänka på annat

3. Belgien: Elvis okände bror har trätt fram...eller har Elvis i egen hög person återuppståt?

4. Vitrysslnad: En blek man med bra röst, refrängen sätter sig...men vad har han på sig?? Sliskig verkar han med

5. Sverige: Nu gäller det! Nä där belv jag jätte besviken! Började knackigt och lyfte aldigt. Varför har de en kritvit bakgrund när Malena har en vit klänning? Hon försvinner ju helt. Nummret saknade magi. Det är inte alls säkert att hon kommer vidare...men hoppas måste man ju.

6. Armenien: Å jag sitter här å svänger med i rytmerna...det här är härligt bra!!! Everybody move your body....man kan ju redan sjunga med....En VINNARE!

7. Andorra: Söt tjej med en popig låt. Helt ok!

Med så här många bra låtar redan så frå Malena det väldigt TUFFT

8. Schweiz: Söt kille men tyvärr är rösten lite svag men härligt hes. Låten tar aldig fart men det är en ursngg dekor!!!

9. Turkiet: Låter precis som turkiet ska...som Sertab när hon vann 2003. Här sparar de inte på krutet och det är fullt ös hela tiden. Snyggt! De vill vinna! Inte helt omöjligt.

10. Israel: Israelinska...eller vad de sjunger på för språk det gör det jobbigt att lyssna på. Är väl ok men nej. Helt svartklädda e de alliop med :(

11. Bulgarien: Ännu mera Opera...men inte i samma klass som Malenas. Trist och enformigt! Gimmi Gimmi Show Show...kan de inte komma på nåt mer?

12. Island: Iskallt blått och underbart bra! Fantastisk sång. Norden har verkligen lyckats detta år. Hoppas det syns i finalen!
It is true!!!

13. F.Y.R Makedonine: Nä då var H.E.A.T mycket bättre...någon som vill gå till hans frisör?

14. Rumänien: Några söndertrasade älvorna har intagit scenen...men det hjälper inte. Refrängen är tråkigt töntig.

15. Finland: Lite rap...långa spiror till ben...eld...och en refräng som sätter sig! Men inte mer...kanske att träna till?

16. Portugal: Originalspråker, ja jag kan det då inte. Nä blommor å bin och en enorm blomma i håret hjälper inte. Ingen final här inte.

Nu kommer mitt favorit land! Jag håller nästan alltid på deras bidrag. Har i alla fall gjort det de senaste åren, MALTA!

17. Malta: Som i en Disney film...så underbar pampigt och bra powerbalad...FINAL! Hon äger scenen i sin ensamhet. Vill bara gå igenom rutan å krama henne.

18. Bosnien & Hertzgoviva: Vad är dettta för sömnpiller? Orka...

Ja det var alla bidrag för kvällen. Överraskande starkt startfält måste jag säga. Vilka 10 länder som går vidare det är nästan omäjligt att säga men jag ska ge mitt tips...

Armenien
Montenegro
Malta
Sverige
Turkiet
Island
Vitryssland
Andorra
Schweiz
Belgien

Vi får de hur det blir....

KRAM
/David som e så spännd så han vet knappt...ska sverige gå vidare?

 









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0