"Det handlar inte om"

Igår var det Midsommarafton och om ni inte visste det innan så kunde man se det på vädret om man tittade ut. För hur många kommer ihåg när det var strålande som på midsommar senast? Ok det är säkert flera som har haft det i år men jag hade det då inte där jag befann mig. Mulet och tråkigt med mörka orosmåln som bara skrek ut att det skulle bli regn. Och visst när man sitter och avnjuter en en god måltid på kvällen så släpper molnen allt regn som den har samlat på sig och midsommaraftonskvällen är fullbodad. För vad är en midsommar utan regn? Säkert urtåkig, varm och långtråkig...eller alldeles alldeles underbar.

Vi var hemma hos Per & Anders igår kväll. De bjöd på smörgåstårta men även sill och potatis som hör sommaren till. Gott var det och mätta blev vi så vi väntade ett bra tag innan vi ens började tala om att smälla i oss rabarberpajen som vi hade haft med oss. Den var super god. Vi tittade på SisselaK på DVD. Det blev många skratt när Sissela kyle presenterade vädret på Allsång på Skansen och hon tyckte att vädret var halvklart men även "oklart". Att sedan se henne imitera Anette Kullenberg ..."det handlar inte om"...var pricken över iet.

Idag blir det städning, kattbad, omplantering av blommor och ännu mer rabarberpaj. Blir nog en bra dag det här. Hoppas solen kan titta fram, det ser ju lite ljusare ut idag än vad det gjorde igår.

Hoppas alla hade en trevlig dag igår!
Kram
/David som skarattade så åt Sissela igår så han vet knappt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0