Kollektivboende

Herre gud hur ska detta gå? De tankarna for nog i allas huvuden dagarna innan vår lunga fina lägenhet förvandlades till ett kollektiv av människor, saker, viljor och skratt. Åtta personer har under några dagar tillsammans bott i vår tvårummare till lägenhet. Men jag måste erkänna att det har gått över alla förväntan och när man kom hem för mindre än en timme sedan så var det nästan kusligt lugnt, välstädat och man kunde känna en saknad av att mötas av tre glada barn som alla har något att berätta.

I lödrags kväll kom familjen gabrielsson på fem person in farande med buller och brak. Tre glada barn med sin fantastiska föräldrar skulle bo hos oss under några dagar. Samtidigt som Emils syster är på besök. Så lägenheten fylldes snabbt av mässiskor och en massa väskor och leksaker. Stämmningen var på topp det var väldigt trevligt att alla var på plats. Vi käkade gott och hade trevligt.
De hade aldrig tidigare träffat Therese så det mötet blev lite extra roligt och nu i efterhand känns det som att hon togs emot med stora famnen. Oskar var allt blyg till en början. Vågade knappt gå förbi henne när hon satt i soffan. Men det dröjde bara till dagen efter då vi alla var på Naturhistoriska Museet tillsammans. Dagen då Alva fyllde 8 år. Efter ett tag tog den lille killen mod till sig och bad att få hålla Therese i handen vilket han gjorde under resten av det besöket. Han belv helt enkelt tokkär i henne. Kul att det kan vända på det sättet. Och Therese är en barnkär person som säkert inte hade något emot det, tvärt om.

Att ha alla dessa underbara personer på besök samtidigt har bara varit en fröjd och helt underbart roligt. Vi har på kvällarna suttit uppe och snackat, spelat spel och skrattat en hel del. Vilket man alltid gör i Karins sällskap. Det har även gått över förväntan lätt. Ok, kan väl erkänna att det är lite jobbigt att se att det är saker överallt men det är sånt man får ta och det är ju helt klart värt det.

Planen när jag kom hem idag var att städa men bättre syster mfl. kan man väl inte ha som har städat och gjort det fint innan de gav sig iväg. Tack ni är guld värda.

Kram
/David som tycker att det var så trevligt med kollektivboende så han vet kanppt


Kommentarer
Postat av: TucciT

tack de har verkligen varit superduper trevlgit :) jätte skoj verkligen.. o klart jag inte har nåt emot att din systerson e tokkär i mig :D

2009-02-10 @ 23:10:51
Postat av: Karin

Fina bilder !! Tusen tack för allt på vår sportlovs resa, vi hade jätte trevligt . Therese e en mysig tjej, kul att få lära känna henne. Hoppas ni får en mysig helg. Kramar från fam G-son

2009-02-13 @ 17:55:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0