Fullbokat på Dramaten

Eller ja rent bokstavligt talat var det inte det men om man tänker lite utanför ramarna så var det väldigt fullbokat denna tisdag kväll på Dramaten. Hur menar jag nu är det säkert flera som undrar och det ska jag snabbt göra rätt för mig att låta er veta vad detta betyder.

Fullbokad
är en teaterföreställning där den suveräna Morgan Alling har en enmans föreställning. Detta gör han oerhört bra med full tallang, stor inlevelse och improvisationen är på topp. Morgan spelar Sam som jobbar på en reastaurang där han tar hand om alla bokningarna. Men denna kväll är Sam själv där nere i källaren, alla hans arbetskamrater är på annat håll. Han svarar själv i telefonerna när de ringer och de ringer i ett måste jag säga. Det som är mest beundransvärt med denna föreställning är att Morgan Alling spelar alla roller själv.  Han avänder sig av rösten då han förvränger den så alla rollerna får olka röstlägen. Kroppsspråket använder han otroligt bra och väldigt överdrivet men ack så roligt.
Det började lite trögt men det tog sig ju längre föreställningen fortlöpte, Jag satt där och tänkte att det här kommer bli en lång pina men jag hade så fel. Vilket jag är väldigt glad över. Morgan har snyggt byggt upp historiens gång som avlutas på topp.
Morgan är ju en specialist på att improvisera och fattar sig i olika situationer. Han kommer av sig men det bjuder han på och säger det rakt ut. Han flörtar med publiken som blir en del av historien. Han kommer på nya roliga situationer som han bjuder på som inte ens står i manus, även detta säger han ärligt att -Detta kom jag på nu...så roligt.

Helhetsintrycket är mycket positivt och ger Morgan en eloge för son insats.

Kram
/David som tycker att Fullbokat var så bra så han vet kanppt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0