Att gå igång på en bunke...lite knäppt

Första dagen på jobbet efter semestern är avklarad. Inga större överraskningar utan allt flöt på som det brukar fast i ett lugnare tempo.
Solen har lyst på oss hela dagen och det har varit underbart varmt och skönt, lite typiskt att detta vädret skulle komma nu, lagom när semestern är över. Men det är ju bättreän att det inte kommer alls. Utnyttja solen kan man göra ändå. Ta en härlig kvällspromenad eller åka och bada till helgen om det håller i sig.

Just nu sitter vi här och väntar på att ugnspannkakan ska bli klar, den står i ugnen och gottar till sig. Fick äntligen användning av min mycket fina och praktiska bunke som är designad av Sigvard Bernadotte. Älskar detta material! Så hårt, tåligt och läckert. Nästan så man går igång på det ;) där skämtade jag mest.

Ska hoppa in i duschen med innan vi ska äta. Bäst att avsluta här nu. Annars i kväll ska vi nog se de två sista avsnitten på "Främmande Fågel". Vi missade denna serie när den gick på tv så nu tar vi igen det genom internets magiska krafter. Sedan får man inte missa Prison Break ikväll. Det börjar närma sig finalen nu. Hur ska det gå?

Kram
/David som älskar sin bunke så mycket så han vet knappt

Kommentarer
Postat av: TucciT

haha David då.. inte kan du gp igång på en bunke.. hahaha.. du e ju för gooo.. saknar er, vill komma upp NU

2009-08-03 @ 20:41:26
Postat av: christoffer

Jag förstår till fullo, bunken är inte bara snygg den är praktisk också.

2009-08-06 @ 10:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0