Idag tar vi det lugnt

Äggen står på spisen för kokning så snart blir det frukost.

Vilken underbar dag det verkar bli idag, lite typisk då jag hade tänk att bara vara, sitta vid datorn, kolla en film eller så. Ja just det jag ska tvätta med kl 16.00, tänkte att det kunde passa idag då jag itne tänkte ha något med Pride att göra. Men nu skiner solen mitt i allt. Ioch för sig så är det inget fel med det jag älskar solen. Men när jag väl hade tänkt att stanna hemma kunde det väl åtminstonne vara lite molnigt. Får het enkelt sätta mig på balkongen med min bok när tvättmaskinen gör jobbet.

Nu kokar snart vattnet upp...nej det gör det inte för spisen stog på off då händer det inte mycket hur mycket man än väntar. Typiskt, hatar när sånt händer. Skulle kunna sitta här länge och vänta utan att ens tänka på det.

Igår kollade vi på Pride Paraden tillsammans med Christoffer & Stefan. Träffades, köpte pizza, lade ut deras fina mjuka filt på stenmuren och tyckte att vi hade hittat en hyfstat fin plats. Förtärde den smakfulla pizzan medan de mörka molnen närmade sig med stormsteg på himlen. Inget paraply hade vi till hands för det hade vi medvetet lämnat hemma. Plötsligt öppnar sig himlen och vi fick rusa in under tak, som tur var hade vi hunnit äta upp pizzan. Där stod vi och vänatade innan vi gick vidare för att hitta en annan plats att stå på för inte vill vi sitta på en blöt mur. Vi hamnade på trotoaren, en alldeles utmärk plats. Det ena ekipaget spatserade förbi efter det andra. Vissa mer utmärkande än andra, vissa höjde man på ögonbrynen åt och undrade hur i hela friden tänkte de där. Medan andra verkligen hade tänkt igenom allt. 

Kvällen avslutades i parken. var ganska så lugnt ett bra tag. Åt, vandrade omkring, spelade på casino...nej mamma inte med pengar helt gratis och satt i gräset och mös. Denna kväll uppträdde Marit Bergman, en artist som i mina ögon har växt lite. Linda Lampenius spelade fantastisk fiol och Nina Söderquist visade upp sina musikaltalanger.  En trevlig kväll som avslutades med en artist som jag inte vet namnet på, inte känner igen, kunde inte sjunga med i någon av hans sångeroch undrade hela tiden vad han gjorde där, kunde de inte hittat någon bättre.

Ser redan fram emot middagen vi är bjudna på någon gång fram över :)

Kram
/Davis som sov så länge idagt så han vet knappt


Kommentarer
Postat av: christoffer

Vi håller redan på att fila på menyn så det ska bli något alldeles extra. Hoppas jag... vill också passa på att tacka för igår //Kram

2009-08-02 @ 11:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0