Detta är jag

Ascendenten: VÄDUR
-------------------------------------------
Sol: VÄDUR
Måne: VÅG
Merkurius: FISK
Venus: OXE
Mars: LEJON
-------------------------------------------


Du är en vädur och du betraktas även som en vädur av din omgivning: d.s.v du utstrålar vädur: Viljestrak, handlingskraftig, modig och med en känska (medkänsla) för de missgynnade i samhället.

I ditt sätt att tänka och agera är du VÅG: Detta betyder att du är en god lyssnare, (svag för smicker), Du strävar dagligen efter harmoni och balans i vardagen. Du har ett klart intellekt med sinne för färg och form. Du är mjuk hjälpsam och en lättsam person att ha attt göra med. God intuition.

Ditt jobb borde präglas av något som du får tillfälle att utöva din medkänsla och din hjälpsamhet. Vårdyrke? Serviceyrke? På jobbet har du höga ideal. Du är intuitiv och flexibel och omtyckt av chefer (om sådana finns)....personer i detta tecken är ofta egna företagare.

I kärlek är du OXE: förnuftig, trofast, lojal, ärlig och pålitlig. Romantisk uti fingerspetsarna, Hemmakär med stort behov av trygghet (materialistsisk i synnerhet). Du älskar goda dofter och romantiska middagar på tu man hand.

Du attraheras av optimistiska människor....hjälosamma och generösa människor. Snålhet anser du vara "avtändande" vilket betyder att diin partner troligtvis är generös och osjälvisk. Någon som kan och har tid att ge dig den uppmärksamhet du behöver. För du har ett stort behov av uppmärksamhet!!


Stämmer det tycker ni?

Kram
/David som älskarvårsolens vämande strålar så mycket så jag vet knappt

Kommentarer
Postat av: TucciT - Svar på kommentar

De var så lite så :) ler.. bra du känner dig hedrad.. tihi..



aw tackså glad jag blir :) Aa vi ses i påsk o de ska bli så underbart :D bara en vecka kvar.. weii



Krams

2009-04-03 @ 08:35:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0