Redan en silvermedalj och OS har bara börjat

Hej alla kära läsare!!!!

Nu är äntligen OS 2008 igång och i år tävlar man i Peking. Invigningen var spektakulär och helt fantastisk. Tanken som slog mig var hur en Osinvigning i Serige skulle se ut. Jag kan inte riktigt se framför mig hur Sverige skulle kunna göra något lika fantastiskt, men när det tillfället väl kommer, om det nu kommer så kommer det säkert smälla högt.
OS har bara börjat och vi har redan en silvermedalj som togs i damernas cykel. En rikigt nervpirrande slutspurt blev det och svenskan kunde lika väl ha vunnit. Det går även bra i simmbasängen och vi får se hur det slutar. Om de håller sig flytande eller plumsar och sjunker som en sten.

Idag har det förutom OS varit fullt upp. Jag och Emil har varit på IKEA. Vi hade bestämt att vi skulle köpa nya sängbord och en extra byrå. De två sängborden vi har nu kommer vi utnyttja som farvaring. När vi väl har gått igenom detta enorma och helt värdelösa IKEA som är så konstingt byggt så hada vi handlat på oss en massa mer saker och mer ville vi ha men vi sa att vi åker dit igen en annan gång. Detta IKEA är byggt på det sättet att för att komma till gatuplan så måste man först åka upp till översta våningen. För att sedan ta rulltrapporna ner igen. Helt idiotiskt enligt mig. Tack vet jag IKEA i Jönköping. 

Väl hemma igen satta jag igång med att montera ihop sängborden viket gick enkelt. Under tiden passade Emil på att bada Irma och Wera så nu är dem rena och fina. Sedan lagade jag en super god Taisoppa med kyckling, grönsaker och cocosmjölk. Medan jag gjorde det monterade Emil ihop byrån. 

Efter en utsökt middag fixade vi klart resten, städade undan och nu ser sovrummet helt annorlunda ut. Mycket finare. Nu väntar vi bara på fler förråd så vi blir av med en kartong.

Nu är emil på en promenad. När han kommer tillbaka ska vi se på en film tänket vi.

Kram
/David som är så nöjd med sovrummet så han vet knappt

Kommentarer
Postat av: Emil Adén

Vad skoj att du blev nöjd med sovrummet! Jag tycker att det blev kanon, skönt att det sakta men säkert börjar bli klart och som vi vill ha det! :)

Puss och kram

2008-08-11 @ 09:15:52
URL: http://redlime.blogsome.com
Postat av: TucciT - Svar på kommentar

Jao de e knepigt o packa för juag lyckjas ju altid få med mig så himla mkt :P haha..

jao jag saknar Erik faktiskt.. han kommer en måndag o stannar väl ett bra tag iaf:P de får vi se hihi..

aaaa ni får väl komma ner då helgen efter där eller nåt :D hihi... aa saknar dej me ju...Oh vad gott me kräftor.. de ska vi me äta här nån dag.. Kram Kram

2008-08-11 @ 10:19:42
URL: http://tuccit.blogg.se/
Postat av: TucciT

De låter som ert sovrum blivit mkt fint :) jag ser fram emot o se de. krams

2008-08-11 @ 10:22:08
URL: http://tuccit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0