Sammanfattning av EURO PRIDE 2008

Veckan som har gått har det alltså varit PRIDE här i Stockholm. Fest och glädje för hela slanten med en massa människor från hela Europa.

Det började med att Therese kom till oss för att bo här under veckan. Det har varit jätte trevligt att ha henne här och vi har haft otroligt trevligt och roligt tillsammans. Vi har festat och skrattat, tagit en hel massa galna kort :) Sedan kom även en kompis till oss som heter Fredrik. En rikitg festprisse som bara tycker att man dricker för lite ;) Till slut kom även den dagen då Therese skulle på Date. Det blev en lyckad date så han har stannat kvar här i några dagar. Bott tillsammans med oss. En riktigt trevlig kille. Vart det sutar får tiden avgöra.
Måste erkänna att det har varit lite småjobbigtatt ha huste fullt men det funkar. Det är bara lite jobbigt att hålla iording när det är så många som bor under samma tak. Men men man får ta det som det är det gäller ju bara en vecka lite drygt.

Höjdpunkterna under veckan har ändå varit invigningen av PRIDE som i det stora hela inte var något att ha men som ända var trevlig eftersom vi tillsammans hade superkul. Så här glad är jag när vi står i kön till att få vårt band så vi kommer in i PridePark.



Utekvällen på Klubb G där vi dansade loss i värmen. Det var så fruktansvärt varmt att man svettades som grisar. Det var så varmt så de till och med deladeut servetter till alla.Många shotts blev det också. Men attans var kul det var. 




Schlagerkvällen i PRIDE Park med alla artisterna värmen och stämningen. Här är jag och Fredrik på förfesten hemma hos mig och Emil. Och nej det är inget bandage på fingret det är skum eftersom jag diskar.




Besöket på Gröna Lund där man fick ont i magen och blev livrädd för en matta. Här åker vi Kaffekoppen men man kan tro att vi är på nån farlig fest och vi är super fulla. Men nej nej vi åker som sagt bara kaffekoppen ;)

 

Alla galna kort som har tagits under veckan.






Det får bli allt för denna gången!
Kram
/David som har haft så roligt denna veckan med Tess Fredrik Erik och Emil så han vet knappt

Kommentarer
Postat av: TucciT

aw... de var ett lite roligt inlägg de där :) tyckte om uppläggningen på det :) ler..

hihi e också glad at tmin dejt gick kanon.. o jag tror ajg e lite halv kär : haha.. kan man säga så? :P ler.

tack för alla underbara dagar.. o jag håller me dej.. invigningen var den bästa :D

Puss Krma

2008-08-05 @ 11:45:44
URL: http://tuccit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0